Δεν βάζει μπουκιά στο στόμα της αν δεν πλύνει πρώτα ότι χρησιμοποίησε!
G-Secrets

Δεν βάζει μπουκιά στο στόμα της αν δεν πλύνει πρώτα ότι χρησιμοποίησε!

Έχουμε ακούσει πολλές εμμονές και σίγουρα, όλοι έχουμε και τις δικές μας, αλλά αυτή μάλλον τις ξεπερνάει όλες. 

Η γνωστή ηθοποιός Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη δεν κάθεται να φάει ούτε μπουκιά αν πρώτα δεν καθαρίσει όλα τα σκέυη που χρησιμοποίησε και δεν τα βάλει και στη θέση τους! Οκ... ότι πεις... Αλλά μάλλον πρέπει να παραδεχτείς πως αυτός είναι ένας μεγάλος ψυχαναγκασμός!

Την παράξενη αυτή εμμονή της, αποκάλυψε η ίδια σε μια μίνι συνέντευξή της στο ΕΓΩ, στη στήλη που οι celebrities λένε πράγματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει για εκείνους.

* Η πιο περίεργη συνήθεια της είναι ότι έχει εμμονή με την καθαριότητα. Μπορεί να ετοιμάσει κάτι να φάει, αλλά δεν θα το ευχαριστηθεί αν πρώτα δεν είναι πάλι όλα στη θέση τους και πλυμένα. Το ίδιο και με τα ρούχα στην ντουλάπα της. Θέλει να είναι όλα καθαρά, να μοσχομυρίζουν και φυσικά να είναι τακτοποιημένα ανά χρώμα.

Τι άλλο δεν γνωρίζετε για εκείνη;

*Την ενοχλεί όταν κάποιος χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως το bullying για μόδα. Σαν να είναι μια λέξη trend που την έχει κατοχύρωσει στο λεξιλόγιο του για να είναι «μέσα στα πράγματα». Η ίδια θεωρεί πως δεν είναι trend, δεν είναι μόδα, είναι κάτι που σε κάποιον μπορεί να έχει στοιχίσει πολύ.

*Η μεγαλύτερη της φοβία είναι τα αεροπλάνα, παρόλο που χρειάζεται να ταξιδεύει συχνά. Πιστεύει πως μάλλον δεν θα το ξεπεράσει ποτέ.

*Τα φρέσκα blueberries είναι το αγαπημένο της φρούτο. Τα παιδικά της καλοκαίρια στην Πολωνία, μάζευε blueberries με τον παππού
της και αργότερα η γιαγιά της έκανε με αυτά σπιτικές κρέπες με κρέμα anglaise και ζάχαρη.

* Όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει δημοσιογράφος, παρουσιάστρια κεντρικού δελτίου και συγγραφέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved