Ο ηθοποιός «γλίτσας», η πρώην, τα 1000 ευρώ και το τρίγωνο με κολλητή (Nassos blog)
G-Secrets

Ο ηθοποιός «γλίτσας», η πρώην, τα 1000 ευρώ και το τρίγωνο με κολλητή (Nassos blog)

Και μάλιστα πέρα απο τις δυο κοπέλες που εμπλέκονται στην ιστορία το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ο συγκεκριμένος αυτη την εποχή είναι σε σχέση. Ναι καλά διαβάσατε.

Το προσδοκώμενο ερωτικό τρίγωνο που τόσο πολύ θέλει ο ηθοποιός που παρακολουθούμε σε σίριαλ που γυρίζεται στην Κύπρο, δεν πρόκειται να γίνει. Κι αυτό διότι οι δυο κολλητές έχουν μιλήσει.
Ο τύπος ήταν σε σχέση με το θύμα περίπου τρία χρόνια. Δυστυχώς και παράλληλα με την σχέση διατηρούσε στιγμιαίους ερωτικούς δεσμούς με διάφορες. Είναι το χουι του. Η αδυναμία του. Το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό είναι πως ζητούσε απο την μόνιμη χρήματα συχνά. Εκείνη ερωτευμένη ούσα και τυφλή του τα έδινε. Μέχρι που στο τέλος της άφησε «πιστόλι» 1000 ευρώ τα οποία δεν της τα επέστρεψε ποτέ ο γλίτσας. Μάλιστα η δικαιολογία για να τα αποσπάσει ήταν πώς είχε κάποιο πρόβλημα η μητέρα του. Οι δυο τους χώρισαν και η κοπέλα, τον κάλεσε προκειμένου να πάρει τα λεφτά της πίσω. Ο γλίτσας όχι απλά δεν επέστρεψε τα χρήματα αλλά φρόντισε να αλλάξει και κινητό για να μην τον ενοχλεί.
Την ίδια ώρα όμως είχε φροντίσει να πλησιάσει την κολλητή του θύματος προκειμένου να την ρίξει στο κρεβάτι. Η πολιορκία ξεκίνησε με ερωτικά μηνύματα στο Φεισμπούκ και όταν εισέπραξε το άκυρο... ο γλίτσας επέμενε στη λογική «Πες μου τι φοράς... Πες μου τι φοράς... Πες μου τι φοράς» και άλλα χαριτωμένα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved