Σύζυγος γνωστού Έλληνα τραγουδιστή από μικρή κυνηγούσε πλούσιο γαμπρό
G-Secrets

Σύζυγος γνωστού Έλληνα τραγουδιστή από μικρή κυνηγούσε πλούσιο γαμπρό

Το κουτσομπολιό για το αμαρτωλό παρελθόν της συζύγου πολύ γνωστού τραγουδιστή έχει... ανάψει για τα καλά στην πόλη της βόρειας Ελλάδας όπου ζούσε κάποτε! 

Μια παρέα γυναικών από την παλιά της γειτονιά στάζει φαρμάκι για την 36χρονη πρώην «κυνηγό» πλούσιων γαμπρών, η οποία διαμένει πλέον στην Αθήνα με τον άντρα της, απολαμβάνει τη δημοσιότητα που της έχει χαρίσει ο γάμος τους και σπανίως επισκέπτεται το σπίτι της στην επαρχία. «Από μικρή, με την προτροπή της μάνας της, βρέθηκε στο κυνήγι του καλού γαμπρού. ‘Οσα δεν μπόρεσε εκείνη ήθελε να τα πετύχει η κόρη της. Χρήματα ξοδεύονταν νια ρούχα και πολυτέλειες, μια και το "περιτύλιγμα" έπρεπε να είναι ωραίο» υποστηρίζει άνθρωπος από το περιβάλλον της και συνεχίζει: «’Οποια κοπέλα δεν ήταν ψώνιο σαν αυτήν και την παιδική της φίλη την εξευτέλιζε με μεγάλη ευκολία μπροστά σε κόσμο, στον δρόμο, στην καφετέρια, ακόμα και στην πλατεία της περιοχής». Τα εμπορικά κέντρα της Θεσσαλονίκης ήταν η μεγάλη αδυναμία της εντυπωσιακής μελαχρινής, που περνούσε ατελείωτες ώρες μαζί με την ξανθιά κολλητή της χαζεύοντας ρούχα, αξεσουάρ και... άντρες, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, που συνεχίζει: «Οι προηγούμενοι εραστές της είχαν ένα κοινό στοιχείο: ήταν όλοι πλούσιοι!»

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ανθρώπων από την παλιά της γειτονιά, η εν λόγω κυρία προτού ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον τραγουδιστή είχε χρόνια δεσμό με ισχυρό επιχειρηματία από τη Μακεδονία, ιδιοκτήτη γνωστών καφέ-μπαρ στη συμπρωτεύουσα, αλλά και ενός μεγάλου κλαμπ στην περιοχή. «Πολλά λεφτά ο τύπος!» υποστηρίζει η ίδια πηγή σύμφωνα με την espresso. «Αυτός την έμαθε να «κάνει πόρτα» στο μαγαζί του. Γρήγορα αυτός κατάλαβε πως επρόκειτο για «νούμερο» και δεν την παντρεύτηκε ποτέ. Τον αντικατέστησε άλλος πλούσιος, με κουρσάρες και διασκέδαση σε πιο ακριβά ξενυχτάδικα και καζίνο. Ούτε και αυτός την παντρεύτηκε. Προσπάθησε να τους βάλει στο βρακί της, αλλά δεν τα κατάφερε. Ύστερα ήρθαν κι άλλοι πλούσιοι. Κανέναν, όμως, δεν κατάφερε να παντρευτεί» αναφέρει η ίδια πηγή. «Όταν η καλύτερη της φίλη παντρεύτηκεκαι μάλιστα έναν γιατρό εκείνη σοκαρίστηκε. Ο καιρός περνούσε και πρόταση γάμου δεν είχε δεχτεί. Έτσι, μπήκε σε λειτουργία το plan b και βάλθηκε να «τυλίξει» τον καλλιτέχνη που της άρεσε πολύ. Γυρνούσε στις καφετέριες και φώναζε πως ήθελε ομορφιές, δηλαδή λεφτά και καλή ζωή. Άρα ένας διάσημος που θα μπορούσε να της προσφέρει μια ζωή καθισιό ήταν το μεγαλύτερο λαχείο που μπορούσε να ονειρευτεί. Ένα βράδυ έβαλε το στενό μαύρο φόρεμά της και ξαμολήθηκε στο καμαρίνι του πασίγνωστου τραγουδιστή. Ήταν η εποχή που εκείνος αντιμετώπιζε σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και αναζητούσε κάπου ν’ ακουμπήσει. Έτυχε, λοιπόν, να βρεθεί εκείνη μπροστά του. Άφησε τα πάντα πίσω της και σπιτώθηκε μαζί του στην Αθήνα. Μάλιστα, στην αρχή έκανε πως έψαχνε και για δουλειά για να μη φανεί η τεμπελιά της» καταλήγουν οι παλιές της φίλες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved