«Μου έκαναν έκπληξη και ήρθα σε δύσκολη θέση. Ήταν στην τηλεόραση, δεν χάρηκα ιδιαίτερα»
G-Secrets

«Μου έκαναν έκπληξη και ήρθα σε δύσκολη θέση. Ήταν στην τηλεόραση, δεν χάρηκα ιδιαίτερα»

Ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις;

 

Ο Παντελής Καναράκης σε συνέντευξή του μίλησε για τους ρόλους και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να τους φέρει εις πέρας αλλά και για μια έκπληξη που τον έφερε σε δύσκολη θέση.

Έχεις την ικανότητα να κάνεις το κοινό να γελάει. Σε αγχώνει όταν σου δίνουν το ρόλο για το λόγο αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να με αγχώνει. Πηγαίνω σε μια κωμωδία, αναλαμβάνω έναν κωμικό ρόλο και πάντα η επιβράβευση είναι το γέλιο του κοινού. Αυτό είναι ένας αγώνας που -κάνω στο να μην υποπέσω, δηλαδή να κάνω περισσότερα κι αυτό να είναι σε βάρος της υποκριτικής μου, να είναι οι ευκολίες ή κάποιες βωμολοχίες που μπορεί να μην κρατήσουν την προσωπική σου ποιότητα. Είναι αγχωτικό και δύσκολο, θέλει πολλή δουλειά. Υπάρχουν κάποιοι σχετικοί κώδικες για το πώς θα ειπωθούν κάποια πράγματα.

Σε έχει επηρεάσει η αντίδραση του κοινού όταν δεν γελάει;

Σαφέστατα, πώς να μη με επηρεάσει; Πρακτικά, οργανικά, στο γέλιο «παίρνεις τις ανάσες σου» για να συνεχίσεις, όπως λέμε. Όταν δεν έχεις γέλιο, δεν, μπορείς να αρθρώσεις το λόγο όπως εσύ θέλεις

Τι σε χαλαρώνει;

Η οργάνωση των πραγμάτων. Είμαι Παρθένος στο ζώδιο και, με χαλαρώνει πολύ να ξέρω όχι τα έχω όλα υπό έλεγχο. Δεν τα καταφέρνω εύκολα, αλλά με χαλαρώνει να ξέρω ότι τα έχω όλα οργανωμένα από τον προσωπικό χώρο μου στο σπίτι μου, στο καμαρίνι μου,, μέχρι το πώς μπορώ να δρομολογήσω την εκάστοτε δουλειά. Δεν είμαι άνθρωποι που του αρέσουν οι εκπλήξεις, καθόλου.

Υπάρχει έκπληξη που σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση;

Ναι ,σε...λίγο δύσκολη. Ήταν στην τηλεόραση κάποια έκπληξη που δεν χάρηκα ιδιαίτερα. Επίσης, δεν μου αρέσουν τα ταξίδια. Είμαι πολύ περήφανος για τις φιλίες μου, έχω πολλούς και αγαπημένους φίλους, με στηρίζουν και αποτελώ στήριγμα για αυτούς χρόνια τώρα. Ίσως είναι ο τομέας της ζωής μου που είμαι πιο περήφανος απ' όλα. Σε πολλά δύσκολα θέματα είχα φίλους δίπλα μου που τους χρειάστηκα, όχι μόνο 2-3, ήταν εκεί με ουσία και αληθινή αγάπη προς το πρόσωπο μου. Κυρίως στα δύσκολα, αλλά και στα εύκολα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να μοιραστείς και τη χαρά σου.

Πηγη:Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved