Απίστευτο σκηνικό με γνωστές τραγουδίστριες στη Θεσσαλονίκη – Ο όρος που έβαλαν σε επιχειρηματία
G-Secrets

Απίστευτο σκηνικό με γνωστές τραγουδίστριες στη Θεσσαλονίκη – Ο όρος που έβαλαν σε επιχειρηματία

«Αν θες να έρθουμε να τραγουδήσουμε στο μαγαζί σου, "ξέπλυνε" το. Το έχεις "λερώσει" με τις επιλογές που έκανες και με τους τραγουδιστές που διάλεξες. Κατέβασε το υπάρχον σχήμα και τότε θα 'ρθουμε να σε στηρίξουμε. Εμείς δεν θα είμαστε η διαδοχή κατάσταση, η σκυτάλη ενός μη ποιοτικού προγράμματος».

Αυτά τα τσεκουράτα λόγια ανήκουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της espresso, σε δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου που εμφανίζονται «πακέτο», οι οποίες με αυτόν τον τρόπο απάντησαν σε γνωστό επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης, όταν τους ζήτησε να συνεργαστούν μετά την περίοδο των γιορτών.

Ο ιδιοκτήτης της πίστας λέγεται σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ότι αρχικά έμεινε εμβρόντητος από τις απαιτήσεις των δύο σταρ με τις πολλές επιτυχίες στο λαϊκό τραγούδι, αλλά δεν είχε πολλά περιθώρια να αντιδράσει, καθώς οι δύο ερμηνεύτριες με τα λεγόμενα τους του έθεσαν ουσιαστικά...τελεσίγραφο.

Και, τελικά, εκείνος δέχτηκε το βέτο των λαμπερών γυναικών και κατέβασε εν μια νυκτί το μουσικό σχήμα του κέντρου του, με το πρόσχημα ότι δεν «πουλούσε».

Την ίδια ώρα οι δύο καλλιτέχνες που... ξεσπιτώθηκαν από το νυχτερινό κέντρο έχουν μείνει άφωνοι από το παρασκήνιο, το οποίο πληροφορήθηκαν, αφού ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, και νιώθουν προσβεβλημένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved