«Έχω δώσει αρκετές πίκρες και παρ' όλα αυτά πήρα πολύ δυνατούς έρωτες»
G-Secrets

«Έχω δώσει αρκετές πίκρες και παρ' όλα αυτά πήρα πολύ δυνατούς έρωτες»

Ποια ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Η Εύη Καραγιάννη σε συνέντευξή της μίλησε για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι σε ένα έργο βιωματικό.

Αποφάσισες να παίξεις σε ένα βιωματικό έργο και να σε δούμε στη θεατρική σκηνή πάλι μετά από καιρό.

Βρίσκομαι στο «Studio Κυψέλης» με το έργο «Οι κούκλες μου, οι φιόγκοι μου, τα τακούνια μου», που έχει γράψει ο Γιώργος Βασιλειάδης - έχει κάνει και τη σκηνοθεσία. Μαζί μου παίζει ο Τάκης Κτενάς, ο οποίος είναι ποιητής και συγγραφέας, κι έχω πιάνο στη σκηνή, που παίζει ο Πέτρος Μπεράτης. Είναι βιωματικό έργο με θεατρικό χαρακτήρα, δεν προσβάλλω ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις.

Δεν αναφέρεσαι σε ονόματα;

Όχι, δεν λέω ονόματα, σέβομαι τη ζωή που έχω κάνει. Είχα ξεκινήσει με την ιδέα να γίνει βιβλίο, αλλά στην πορεία ήθελα να εκφραστώ ακόμη περισσότερο, είχα αυτή την ανάγκη.

Να το επικοινωνήσεις στον κόσμο;

Ναι. Όλο αυτό μου βγήκε όταν είχα περάσει το θέμα με την περιπέτεια της υγείας μου. Μετά από τέτοιες περιπέτειες νιώθεις πιο δυνατός και πιο καθαρός.

Με την κατάθεση ψυχής που κάνεις μέσα από το έργο έχει έρθει η κάθαρση για σένα;

Κάθε μέρα που κάνω πρόβες μου βγαίνουν κομμάτια που με απελευθερώνουν και με καλλιεργούν πιο πολύ, ξανακοιτάω στο παρελθόν τα λάθη μου, τις πίκρες που έχω δώσει. Έχω δώσει αρκετές πίκρες και παρ' όλα αυτά πήρα πολύ δυνατούς έρωτες.

Λες όλη την αλήθεια για την ιστορία της ζωής σου μέσα από το έργο αυτό, χωρίς να αναφέρεις τα πρόσωπα;

Φυσικά λέω αλήθειες, δεν λέω ονόματα. Η ζωή μου ήταν πολύ δυνατή και μοιραία, δεν ήταν συμβατική. Αλλεπάλληλες σχέσεις, πασαρέλες, χιλιάδες επαγγελματικά ταξίδια, χιλιάδες χωρισμοί με πολλές βέρες.

Όταν λες «πολλές βέρες», τι εννοείς;

Πολλές προτάσεις γάμου, πολλούς αρραβώνες...

Γιατί έβγαζες κάθε φορά τη βέρα από το δάχτυλο σου;

Ήθελα να προχωρήσω παρακάτω. Όλοι με διεκδικούσαν για διάφορους λόγους όπως να σταματήσω τη δουλειά μου, να είμαι δικιά τους πάντοτε είχα αυτό το πράγμα. Ποτέ δεν χώρισα με ησυχία, ποτέ δεν μπόρεσα να πω «φεύγω».

Αγάπησες;

Με αγάπησαν πολλοί, αγάπησα κι εγώ, αλλά με αγάπησαν περισσότερο, αν και νομίζω ότι με ερωτεύτηκαν πολλοί, δεν ξέρω αν με αγάπησαν. Άλλο ο έρωτας, άλλο η αγάπη. Αγάπησα λίγο λιγότερο.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved