Ελληνίδα δημοσιογράφος: «Ήμουν υπέρβαρο παιδί και έχω ζήσει απίστευτο bullying»
G-Secrets

Ελληνίδα δημοσιογράφος: «Ήμουν υπέρβαρο παιδί και έχω ζήσει απίστευτο bullying»

Ποια γνωστή δημοσιογράφος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε μικρά μυστικά που δεν γνωρίζουμε για εκείνη. Κατάγομαι από τον Βόλο. Τις διακοπές μου τις περνούσα στον Κισσό, ένα μικρό χωριουδάκι στο Πήλιο, απ' όπου κατάγεται η μαμά μου, Εκεί δίδαξε ο Ρήγας Φεραίος, αλλά σήμερα, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, δεν υπάρχει καν σχολείο!

Είμαι παιδί της εκκλησίας. Πήγαινα κατηχητικό 8 χρόνια. Λατρεύω τη γυμναστική. Υπήρξα αθλήτρια στίβου κατά τύχη, αφού ξεκίνησα το τρέξιμο στην Α' Γυμνασίου για να αδυνατίσω, γιατί ήμουν υπέρβαρο παιδί και έχω ζήσει απίστευτο bullying. Τελικά, αν και κατάφερα να χάσω τα περιττά κιλά, κράτησα τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής.

Λατρεύω τον χορό. Όταν κάποια στιγμή έμεινα χωρίς δουλειά, σπούδασα σε μια ιδιωτική , σχολή γυμναστικής, αποφοίτησα και τα Σαββατοκύριακα δουλεύω κάποιες ώρες ως γυμνάστρια. Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησα να μαγειρεύω κυρίως για ψυχοθεραπεία και για να ηρεμήσω. Ένας τρόπος για να χαλαρώνω είναι να κάνω βόλτα σε κάποια παραλία, περπατώντας ξυπόλυτη στην άμμο, και ατενίζοντας τη θάλασσα! Επίσης πλέκω, γιατί με βοηθάει να συγκεντρώνομαι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved