Άγριο κράξιμο στην Middleton: «Μάθε πια να καλύπτεις τον κ@λ@ σου και πάψε να φοράς στρινγκ»
G-Sexy

Άγριο κράξιμο στην Middleton: «Μάθε πια να καλύπτεις τον κ@λ@ σου και πάψε να φοράς στρινγκ»

Άγριο κράξιμο στην Kate Middleton για τα... γυμνά της σε φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και εκθέτουν τόσο εκείνη όσο και την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Όλοι γνωρίζουν πως το πρωτόκολλο είναι αυστηρό και έχει κανόνες που πρέπει να τηρούνται ανεξάρτητα από το πόσο... προοδευτικές είναι οι εποχές. Σε κείμενό της μέσα από την Daily Mail η Αμάντα Πλάτελ γράφει για μελλοντική βασίλισσα και της τα χώνει.
«Οχι Κέιτ, όχι ξανά. Στενοχωρήθηκα πολύ όταν είδα την Δούκισσα να έχει ένα ακόμη στιλιστικό ατύχημα την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ελικόπτερο στην Αυστραλία. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από γερμανικό περιοδικό αποτυπώνουν τη στιγμή που μια ριπή ανέμου σηκώνει το... αεράτο φόρεμα της δούκισσας του Κέιμπριτζ αποκαλύπτοντας τα οπίσθιά της. Και σαν να μην έφθανε η επιλογή του φορέματος, κάτι που έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα και πιο ταπεινωτικά για αυτή, είναι το γεγονός ότι είχε επιλέξει να φορέσει στρινγκ.
Πρώτα απ' όλα επιτρέψτε μου να πω ότι ήταν λάθος της εφημερίδας που δημοσίευσε τις φωτογραφίες της Κέιτ. Ο βρετανικός τύπος αρνήθηκε να τις δημοσιεύσει, ωστόσο οι εικόνες από το σέξι ατύχημα της δούκισσας του Κέιμπριτζ κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.
Και αυτό που είναι εξαιρετικά λυπηρό για την Κέιτ είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι αυτή που θα σηματοδοτεί για πάντα την όποια ανάμνηση υπάρχει από τη θριαμβευτική περιοδεία της με τον Γουίλιαμ στην Αυστραλία. Και είναι πολύ ταπεινωτικό για μια γυναίκα να απεικονίζεται έτσι.
Πιστεύω, όμως, ότι σίγουρα η Κέιτ Μίντλετον θα μπορούσε να είναι λίγο πιο σεμνή. Ως ένα σχετικά έμπειρο, πλέον, μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν είναι ώρα να μάθει να προστατεύει τον εαυτό της;
Πέραν αυτού, κάθε γυναίκα, πολύ περισσότερο μάλιστα όταν πρόκειται για ένα δημόσιο πρόσωπο το οποίο ακολουθούν συνεχώς φωτογράφοι, γνωρίζει ότι ένα ελαφρύ φύσημα του αέρα μπορεί να σηκώσει το φουστάνι της καθώς και ότι δεν είναι η καταλληλότερη επιλογή το να φορέσει το μικρότερο σλιπ που βρίσκει στο συρτάρι της.
Πραγματικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανένα σημείο του σώματος της δούκισσας του Κέιμπριτζ που δεν έχω δει. Δεν έχει περάσει και τόσος πολύς καιρός από τότε που δημοσιεύτηκαν οι τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ από τις διακοπές της με τον Γουίλιαμ στη Νότια Γαλλία. Και αν και οι εν λόγω φωτογραφίες ελήφθησαν ενώ το ζευγάρι ήταν σε ιδιωτικό χώρο, από ένα φωτογράφο σε μεγάλη απόσταση πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι η δούκισσα θα έπρεπε να έχει σκεφθεί ότι υπάρχει κίνδυνος να την φωτογραφίσει κάποιος αν έβγαινε γυμνή στο μπαλκόνι. Και αυτές οι φωτογραφίες αμαύρωσαν και σφράγισαν ένα ακόμη πετυχημένο ταξίδι του ζευγαριού στο εξωτερικό.
Ποιος θα ξεχάσει, επίσης, το βαθύ ντεκολτέ της δούκισσας όταν πήγε σε τζαμί της Μαλαισίας. Ή το αλά Μέριλιν Μονρό ατύχημα που είχε στην πρώτη της βασιλική περιοδεία στον Καναδά, που φάνηκαν ξανά τα οπίσθιά της, ή ένα ανάλογο ατύχημα όταν πήγε σε γάμο φιλικού ζευγαριού, όταν, μάλιστα, ήταν έγκυος. Και όλα αυτά, πάντα, ενώ ήξερε ότι πάει κάπου όπου έχει κάμερες. Αυτή η τάση να μας αποκαλύπτει το σώμα της, αρχίζει, μάλλον, να της γίνεται συνήθεια...
Και η αποκάλυψη των οπισθίων της στην περιοδεία της σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία δεν ήταν το μόνο στιλιστικό ατύχημα. Παραλίγο να συμβεί το ίδιο την πρώτη ημέρα του ταξιδιού. Την ώρα που η δούκισσα του Κέιμπριτζ έβγαινε από το αεροπλάνο φορώντας ένα... αεράτο κόκκινο φόρεμα και κρατώντας στα χέρια τον τρίτο διάδοχο του βρετανικού θρόνου, ο αέρας της σήκωσε ξανά το φουστάνι αποκαλύπτοντας τα πόδια της. Λίγο ακόμη και θα βλέπαμε και το εσώρουχό της.
Η Κέιτ θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ταξιδεύει πρώτη θέση, είτε με τη Ryainair τη στιγμή που μου γυναίκα βγαίνει από το αεροπλάνο έχει έναν εχθρό: Το άνεμο. Και αν φορά φούστα, θα της την σηκώσει.
Στην πραγματικότητα η Μίντλετον, είτε πηγαίνει σε φιλανθρωπική εκδήλωση, είτε σε άλλη προσωπική της υποχρέωση, πάντα καταφέρνει να μας δείξει και κάποιο μέρος του σώματός της.
Κέιτ, επίτρεψέ μου να σου δώσω μια συμβουλή: Ναι είναι μια χαρά να κατηγορούμε τους φωτογράφους, αλλά είσαι η μέλλουσα βασίλισσα. Ήρθε η ώρα να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης. Η Καμίλα κάνει αυτό που κάνει και η βασίλισσα. Ράβει μικρά βάρη στα στριφώματα των ρούχων της για να μην της τα σηκώνει ο αέρας και πρωταγωνιστεί σε εικόνες αντίστοιχες με τις δικές σου.
Και αν δεν μπορείς να βάλεις βαρίδια στις φούστες και τα φορέματά σου, μήπως ήρθε η ώρα να τα.... μακρύνεις λίγο; Μήπως ήρθε η ώρα να φοράς λίγο πιο μακριές φούστες και λίγο πιο μακριά φορέματα; Ή έστω να φοράς πιο μεγάλα εσώρουχα;
Κέιτ δεν περιμένουμε μια βασίλισσα από το φεγγάρι, αλλά... Πάρε παράδειγμα από τη Νταϊάνα. Ο Γουίλιαμ έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες να συντηρήσει τη μνήμη της μητέρας του μέσα από εσένα. Ζείτε στο παλιό της διαμέρισμα στο Κένσικτον, φοράς το δικό της δαχτυλίδι αρραβώνων. Ένα πράγμα δεν σε έμαθε ο Γουίλιαμ να κάνεις όπως η μητέρα του: Να μαθαίνεις από τα λάθη σου.
Θυμάμαι τον πρώτο καιρό που είχε αρραβωνιαστεί η Νταϊάνα τον Κάρολο, σε μια από τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της είχε επιλέξει να φορέσει ένα στράπλες βελούδινο φόρεμα. Κάποια στιγμή, καθώς έβγαινε από το αυτοκίνητό της φάνηκε λίγο παραπάνω το στήθος της. Λίγο νωρίτερα είχαν διαρρεύσει στον τύπο φωτογραφίες της πριγκίπισσας με μίνι από την εποχή που δούλευε ως νηπιαγωγός.
Και οι δυο αυτές περιπτώσεις ήταν αρκετές για να κάνουν την Νταϊάνα να λάβει όλα τα μέτρα και να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που από τότε και μετά η Νταϊάνα μας έδειξε... σάρκα το έκανε γιατί ήθελε να στείλει τα δικά της μηνύματα: Είτε ήταν έκκληση για προσοχή, είτε μια κραυγή απόγνωσης και αναζήτησης βοήθειας. Αλλά τόσο συχνά που μας δείχνει το σώμα της η Κέιτ Μίντλετον, κανείς δεν μπορεί να την βοηθήσει. Μόνο να απορήσει τι μήνυμα προσπαθεί να στείλει. Σίγουρο όχι κάποιο που συνάδει στην ευπρέπεια της βασιλικής οικογένειας βέβαια...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved