Η πορνοστάρ που θέλουν όλοι να σκοτώσουν!
G-Sexy

Η πορνοστάρ που θέλουν όλοι να σκοτώσουν!

Είναι το νούμερο ένα αυτή την στιγμή στην βιομηχανία των ερωτικών ταινιών. Έχει... μεγάλο κοινό παγκοσμίως, ωστόσο έχει και πάρα πολλούς εχθρούς και επικριτές.

Ο λόγος για την Mia Khalifa, την πορνοστάρ η οποία έχει μπει στο στόχαστρο των τζιχαντιστών, οι οποίοι και ζητούν το... κεφάλι της.
Η Mia περίμενε με λαχτάρα να πάει στην Αμερική μαζί με τον πατέρα της. Δεν ήθελε απλά να ζήσει το αμερικανικό όνειρο, ήθελε να γίνει η ίδια το αμερικανικό όνειρο.
Στα 10 της χρόνια πήγε στην Αμερική, στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. Άριστη μαθήτρια, αγαπούσε την ιστορία περισσότερο από τα υπόλοιπα μαθήματα, σπούδασε στο πανεπιστήμιο και επέστρεψε στο σπίτι της με μπάτσελορ στις τέχνες. Παράλληλα δούλευε σε διάσημη αλυσίδα μπέργκερ, για να έχει τα δικά της χρήματα, τα οποία και ξόδευε σε σπάνιες εκδόσεις λογοτεχνικών βιβλίων και τα υπόλοιπα τα έβαζε στην άκρη για να συγκεντρώσει το ποσό που χρειαζόταν για την πλαστική στήθους που από μικρή ονειρευόταν. Ώσπου μια μέρα ένας πελάτης στο μπεργκεράδικο την πλησίασε και της πρότεινε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη βιομηχανία του πορνό. Την επομένη είχε κιόλας παρατήσει τους δικούς της και είχε μετακομίσει στο Μαϊάμι και ξεκινούσε μια νέα καριέρα.
Το hijab, τα τατουάζ και η οργή του Ισλάμ
Η αρχή έγινε με τα δύο τατουάζ που χτύπησε στα χέρια της. Το πρώτο, η φράση «Kulluna Lil ouataan lil oli lil alam» που υπάρχει στον εθνικό ύμνο της χώρας της («είμαστε όλοι για το έθνος μας, για τη σημαία μας και για τη δόξα) και το δεύτερο το κόκκινο βέλος, το σήμα κατατεθέν των λιβανέζικων ενόπλων δυνάμεων, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις από φανατικούς του Μωάμεθ. Η χαριστική βολή ήρθε όταν σε μια ταινία της φόρεσε το hijab (τη γνωστή μαντίλα), που αποτελεί μέρος της ενδυμασίας κάθε μουσουλμάνας, και πρωταγωνίστησε σε ένα τρίο που έχουν παρακολουθήσει πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι τώρα, το Twitter της γεμίζει καθημερινά με απειλητικά μηνύματα, όπως τα παρακάτω: «Είμαι Παλαιστίνιος και ό,τι κάνεις είναι μεγάλη ντροπή», «Το κεφάλι σου σύντομα θα κοπεί στο όνομα του Αλλάχ», «Σου μένει μόνο λίγος καιρός, φρόντισε να μετανοήσεις για τις αμαρτίες σου», «Θα σε βρούμε όπου κι αν είσαι», «Ατιμάζεις το όνομα του πατέρα σου και των συμπατριωτών σου». Επιπλέον, κάθε λίγο και λιγάκι, ανοίγονται σελίδες μίσους στο Facebook με ονόματα όπως «Πόσος χρόνος ζωής πιστεύεις πως απομένει στη Mia Khalifa;» ή «Πώς θα ήθελες να πεθάνει η Mia Khalifa;». Εκείνη, όμως, δεν φοβάται. Αντίθετα, απαντάει στα ίσα στους επικριτές της και υπερασπίζεται τις επιλογές της. Πρόσφατα η Washington Post τη ρώτησε για ποιο λόγο τα κάνει όλα αυτά. Η απάντησή της εξέπληξε το δημοσιογράφο. «Δεν κάνω κάτι για να προκαλέσω, λέω και κάνω απλά αυτά που πιστεύω. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούνται μαζί μου. Δεν έχει άραγε η Μέση Ανατολή πιο σημαντικά πράγματα να ανησυχήσει από μένα; Όπως το να βρει έναν πρόεδρο; Ή να αντισταθεί στο Ισλαμικό Κράτος; Ένα μικρό κορίτσι είμαι, που λέει πάντα τα πράγματα με το όνομά τους».
Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved