Πώς θα ικανοποιήσεις τον άντρα σου στο σεξ; 4 κόλπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή του!
G-Sexy

Πώς θα ικανοποιήσεις τον άντρα σου στο σεξ; 4 κόλπα που θα απογειώσουν τη διάθεσή του!

Tα ξέρουμε και τα αποκαλύπτουμε...

Δεν είναι προβλέψιμοι και φυσικά δεν είναι όλοι ίδιοι. Οι ερωτήσεις μας, όμως, προς μερικά αγόρια μας έδειξαν πως οι αντρικές προτιμήσεις στο τι θεωρούν διεγερτικό συμπίπτουν... Και αυτά είναι 4 πράγματα που θέλουν στο κρεβάτι από σένα.

1. Θέλει να σε βλέπει.
Για τους άντρες αυτό που βλέπουν είναι το ίδιο απολαυστικό με αυτό που θα πάρουν. Για αυτό φρόντισε σε κάθε περίπτωση κατά τις ερωτικές σας περιπτύξεις να μπορεί να βλέπει το σώμα σου. Αυτό προϋποθέτει να αφήνεις τα φώτα ανοιχτά ή τουλάχιστον να έχεις ημίφως από μερικά κεριά. Ακόμη ένα επιτυχημένο κόλπο για να τον διεγείρεις οπτικά είναι να μην βγάλεις όλα σου τα ρούχα! Οι άντρες λατρεύουν το να αφήνεις και κάτι για τη φαντασία τους καθώς η αναμονή απογειώνει τη διάθεσή τους. Όσο για τη στάση που λατρεύουν είναι εσύ από πάνω και πάλι για οπτικούς λόγους!

2. Θέλει να τον αιφνιδιάζεις.
Θα κερδίσεις πολλά σεξουαλικά μπόνους αν ξεκινήσεις εσύ το σεξ και μάλιστα στα ξαφνικά. Με αυτόν τον τρόπο "τρέφεις" τον αντρικό εγωισμό του, καθώς τρελαίνεται να ξέρει ότι δεν μπορείς να κρατηθείς για τον έρωτά του. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved