Στυτική δυσλειτουργία στους νέους: Δείτε πού μπορεί να οφείλεται
G-Sexy

Στυτική δυσλειτουργία στους νέους: Δείτε πού μπορεί να οφείλεται

Οι πιθανότητες να εκδηλώσει ο άνδρας προβλήματα στύσης σαφώς αυξάνονται όσο μεγαλώνει, όμως τα περιστατικά στυτικής δυσλειτουργίας σε νέους ακόμη και κάτω των 30 ετών γίνονται ολοένα και πιο συχνά.

Ποιοι είναι οι παράγοντες που καθοδηγούν το φαινόμενο αυτό; Δείτε και πάρτε τα μέτρα σας...
1. Στρες και άγχος
Για τους περισσότερους άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας κατά την δεύτερη ή τρίτη δεκαετία της ζωής τους οι λόγοι είναι ψυχολογικοί. Οι αιτίες του στρες ή του άγχους για κάθε άνδρα μπορεί να διαφέρουν: Είτε πιέζεται να εντυπωσιάσει την ερωτική του σύντροφο, είτε έχει ανασφάλεια για το μέγεθος του πέους του, είτε αντιμετώπισε μία φορά στο παρελθόν την απώλεια στύσης και φοβάται μήπως επαναληφθεί το συμβάν. Το συσσωρευμένο στρες ή το άγχος μπορεί να οδηγήσουν σε υπέρμετρη παραγωγή αδρεναλίνης, η οποία εμποδίζει την καλή στύση.
2. Υπερκατανάλωση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών
Το αλκοόλ ρίχνει τις αναστολές και μας χαλαρώνει, όμως δεν έχει ευεργετική επίδραση όσον αφορά τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αντίστοιχα, ορισμένες ναρκωτικές ουσίες εξαντλούν τα αποθέματα τεστοστερόνης του ανδρικού οργανισμού κι έτσι μπορεί να συμβάλουν μακροπρόθεσμα στην εκδήλωση στυτικής δυσλειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved