«Μου έχει τύχει να κλειδώσουν και να βάλουν το κλειδί σε πρόστυχο μέρος του σώματος τους και να...»
G-Sexy

«Μου έχει τύχει να κλειδώσουν και να βάλουν το κλειδί σε πρόστυχο μέρος του σώματος τους και να...»

Αυτές είναι πικάντικες αποκαλύψεις δια στόματος τραγουδιστή!

Ήρθες αντιμέτωπος με μανιακή θαυμάστρια;
Το έχω ζήσει και αυτό! Να τρέχει από πίσω μου μια συγκεκριμένη φαν όπου κι αν εμφανιζόμουν και να έχει τόσο πάθος που με φόβισε. Στο τέλος βγήκε και σε αυτήν ο εκδικητικός χαρακτήρας όταν δεν έγινε κάτι από μέρους μου.

Έχεις ζήσει έντονα φλερτ;
Έχω ζήσει έντονες εκδηλώσεις από γυναίκες θαυμάστριες αλλά και άντρες! Σε φάση πρόστυχου... Να γδυθούν μπροστά μου στο καμαρίνι, να κλειδώσουν την πόρτα και να βάλουν το κλειδί σε πρόστυχο μέρος του σώματος τους με σκοπό να βάλω το χέρι μου για να πάρω το κλειδί να ανοίξω την πόρτα. Και ναι, το έκανα! Πήρα το κλειδί και είπα «ευχαριστώ, να πας στο καλό». Δεν με εξιτάρουν τέτοια πράγματα! Προτιμώ τα πιο ρομαντικά φλερτ με ουσία και συναίσθημα!

Εσύ έχεις κάνει κάτι ακραίο για κοπέλα σου;
Έχω κάνει κι εγώ τρέλες για τις σχέσεις μου, αλλά ρομαντικές τρέλες. Όπως το 2009, όταν είχα σχέση με μια Θεσσαλονικιά και εγώ έμενα μόνιμα Αθήνα. Ήταν Παρασκευή και στς έξι το πρωί, ύστερα από μία εξαντλητική νύχτα, πήρα το αμάξι και πήγα Θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να τη δω και να της κάνω μια αγκαλιά! Κοιμήθηκα τρεις ώρες, έφυγα ξανά για Αθήνα και ετοιμάστηκα για ένα δύσκολο βράδυ Σαββάτου.
Και αν απορείτε ποιος τα είπε όλα αυτά... ο Σταύρος Κωνσταντίνου στο περιοδικό YES.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved