«Σύντροφός μου, μου ζήτησε κατά τη διάρκεια του σεξ να βγάλω τη ζώνη μου και να τη χτυπήσω»
G-Sexy

«Σύντροφός μου, μου ζήτησε κατά τη διάρκεια του σεξ να βγάλω τη ζώνη μου και να τη χτυπήσω»

Αυτές είναι αποκαλύψεις!

Ο Διονύσης Αλέρτας σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν έχει σχέση αυτή την περίοδο ενώ έκανε και «πιπεράτες» αποκαλύψεις για τη σεξουαλική του ζωή.

Είσαι σε κάποια σχέση αυτή την περίοδο;

«Δεν μου αρέσει να λέω αν είμαι ή δεν είμαι σε σχέση. Αυτή που είναι δίπλα μου ξέρει».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο διάστημα που υπήρξες μόνος σου; «Χωρίς σχέση έχω υπάρξει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς σεξ δεν αντέχω ούτε εβδομάδα. Το μεγαλύτερο διάστημα που δεν έχω κάνει σεξ ήταν τους έξι μήνες που έμεινα στο νοσοκομείο. Αλλά στην κατάσταση που ήμουν και να ήθελα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα Αν εξαιρέσει εκείνη την περίοδο, το μεγαλύτερο διάστημα που δεν είχα ερωτική επαφή ήταν όταν με τρεις μου αποφασίσαμε να πάμε για μία εβδομάδα ένα ταξίδι στη Γαλλία».

Ποιο είναι το πιο ακραίο που σου ζήτησε σύντροφος σου σης ερωτικές σας στιγμές;

«Να βγάλω τη ζώνη μου και να τη χτυπήσω. Με έπιασαν τα γέλια. Για να παίξουμε κατς ήρθαμε ή να κάνουμε έρωτας σκέφτηκα. Μία άλλη ήθελε να πασαλείψω το κορμί της με σοκολάτα και σαντιγί. Σου λέει ζαχαροπλάστης είναι αυτός θα ξέρει να το κάνει καλά!».

Έχεις φάει ποτέ χυλόπιτα;

«Εννοείται. Το χειρότερο ήταν που είχαμε βγει έξω σε ένα ακριβό εστιατόριο και όταν τη γύρισα στο σπίτι της και τη ρώτησα πότε θα ξαναβρεθούμε , μου απάντησε: Ποτέ . Ειλικρινά, δεν ξέρω τι με πείραξε πιο πολύ: Που με απέρριψε ή που έδωσα ένα σωρό λεφτά για το εστιατόριο».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved