Η Σόφη Ζαννίνου αποκαλύπτει γιατί είπε όχι στο Playboy!
G-Sexy

Η Σόφη Ζαννίνου αποκαλύπτει γιατί είπε όχι στο Playboy!

Άλλες στη θέση της ίσως και να πέταγαν από τη χαρά τους. Η Σόφη Ζαννίνου όμως, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό You,  είπε όχι σε πρόταση που της έγινε από το περιοδικό Playboy για να φωτογραφηθεί γυμνή κι ας της έδιναν και πολλά χρήματα! 

-Πώς ήταν ο Ζαννίνος σαν πατέρας;

«Πάρα πολύ αυστηρός. Όχι μόνο ως πατέρας αλλά και ως επαγγελματίας. Ήταν, όμως, και φοβερός δάσκαλος. Έχω πάρει πάρα πολλά στοιχεία από εκείνον».

-Δεν φοβηθήκατε τη σύγκριση μαζί του;

«Πέρα από τη σύγκριση είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Χρειάστηκε κόπος και αγώνας. Δεν ήταν εύκολο. Με το που βγαίνεις ο κόσμος περιμένει να παίξεις καλύτερα από τον πατέρα σου. Αλλά δεν γίνεται αυτό».

-Στο παρελθόν αρνηθήκατε να κάνετε γυμνή φωτογράφιση...

«Μου είχε γίνει πρόταση από το «Playboy» και αρνήθηκα. Δεν θα μου άρεσε να κυκλοφορεί το κορμί μου γυμνό στα περιοδικά και να είναι κρεμασμένο στα περίπτερα. Ήταν μια εύκολη απόφαση παρότι τα λεφτά ήταν πολλά».

-Έχετε βγάλει χρήματα;

«Δόξα τω Θεώ ζω αξιοπρεπώς».

-Έχετε φτιάξει το δικό σας σπίτι. Βιώνετε δυσκολίες στη διαχείρισή του;

«Πίστεψέ με δεν διαφέρω καθόλου με τον μέσο Έλληνα. Δεν μου αρέσει καθόλου που πληρώνω ΕΝΦΙΑ και το θεωρώ εντελώς άδικο. Σε αυτό το σπίτι έχω πληρώσει από το πόμολο του συρταριού της κουζίνας μέχρι το ΙΚΑ των εργατών. Είναι άδικο να δίνω... νοίκι για να μένω
στο σπίτι μου»!

-Ψέματα σας έχουν πει;

«Μπορεί να μου έχουν πει πολλά ψέματα και να μην το έχω καταλάβει. Όταν, όμως, το αντιληφθώ, το λέω κατάμουτρα και προσβάλλω βαρύτατα αυτόν που τα λέει»

-Σας έχει κοστίσει το γεγονός ότι λέτε αυτό που σκέφτεστε;

«Μου έχει κοστίσει αλλά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved