Βάσια Τριφύλλη: «Στο σεξ τη μεγάλη δυσκολία την έχουν οι γυναίκες, όχι οι άντρες»
G-Sexy

Βάσια Τριφύλλη: «Στο σεξ τη μεγάλη δυσκολία την έχουν οι γυναίκες, όχι οι άντρες»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για το σεξ αλλά και για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Το χειμώνα θα σε δούμε να παίζεις στο θέατρο;

Ναι, έχω κάποιους ανθρώπους που εξακολουθούν να με αγαπούν και να με εκτιμούν. Όταν περνάς μια κάμψη στη ζωή σου, καταλαβαίνει ποιοι ήταν εκείνοι που σε αγαπούσαν και σε εκτιμούσαν τελικά. Είχα προτάσεΐ5 και από ανθρώπους που δεν ήξερα, δεν είχαμε καν συστηθεί, στους οποίους έλεγα πάντα την αλήθεια, δεν απέρριπτα, αλλά τους έλεγα να με συγχωρέσουν, γιατί δεν μπορώ, δεν είμαι καλά, όχι ότι δεν καταδέχομαι. Έχω 4-5 έργα στο σπίτι, είναι πολύ συγκινητικό. Για το χειμώνα έχω μια πρόταση από τη Νένα Χρονοπούλου, που μου έκανε την τιμή να μου δώσει τα «χαρτάκια της», τα πρωτόλεια.

Δέχτηκες να συνεργαστείς;

Είναι μια περίπτωση, που, όταν το διάβασα, της είπα ότι γίνεται απίστευτο θεατρικό έργο. Το βιβλίο της είναι καταπληκτικό, λέγεται «Αν μιλούσε το αιδοίο», το οποίο δεν είναι καθόλου χυδαίο ή πρόστυχο, θα έπρεπε να είναι ένα ευαγγέλιο για άντρες και γυναίκες. Γιατί, για να πούμε τα πράγματα όπως είναι, στο σεξ τη μεγάλη δυσκολία την έχουν οι γυναίκες, όχι οι άντρες. Ο σκοπός δεν είναι να υποκρινόμαστε οργασμούς, αλλά να έχουμε. Να υποκριθούμε μπορούμε όλοι μας, μην κοιτάς που δεν έχουμε όλες το θάρρος να το παραδεχτούμε. Το βιβλίο της Νένας αναλύει περιπτώσεις από διηγήσεις γυναικών που πέρασαν πολλές τραυματικές σεξουαλικές εμπειρίες, το κάνει με χιούμορ και ξε στραβώνει κάποιε5 γυναίκε5 που δεν έχουν τη σωστή πληροφόρηση. Η υποκριτική, για τον οργασμό γίνεται από κάποιες από εμάς, μηδέ και του εαυτό μου εξαιρουμένου, για να μην πληγωθεί το μέσα μας, ο αρσενικός μας.

Το παραδεχόσουν και στο σύντροφο σου αυτό;

Όχι. Μα δεν είμαι η Ζαν Ντ' Αρκ του σεξ. Όταν μια γυναίκα ερωτεύεται, κάνει απίστευτες υποχωρήσεις χωρίς να έχει η ίδια κανένα όφελος, μόνο για να είναι καλά ο άντρας, όλα για τον άντρα.

Πηγή:Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved