Βάνα Μπάρμπα: Αυτός είναι ο λόγος που αρνείται τις σέξι φωτογραφήσεις ακόμα και για πολλά χρήματα
G-Sexy

Βάνα Μπάρμπα: Αυτός είναι ο λόγος που αρνείται τις σέξι φωτογραφήσεις ακόμα και για πολλά χρήματα

Η Βάνα Μπάρμπα εξηγεί τον λόγο που πλέον δεν κάνει σέξι φωτογραφήσεις εν καιρώ κρίσης που θα έπαιρνε πολλά χρήματα.

Πώς κατάφερες τόσα χρόνια να είσαι στις επάλξεις;

«Ίσως επειδή δεν έδωσα σημασία. Είμαι όμως ματαιόδοξη, για να μη στο παίζω άνετη και cool. Στα αυτιά μου υπάρχουν τα λόγια του αείμνηστου Κώστα Χατζηχρήστου: “Όταν δε σε βλέπουν, σε ξεχνάνε”. Μόλις το παρακάνω στο αραλίκι μου, κάνω ένα μπραφ και να 'μαι! Πάνω όμως από όλα, μου αρέσει να είμαι πρωταγωνίστρια στη ζωή μου! Παρά στο θέατρο και την τηλεόραση».

Ποια ήταν η πιο πικρή στιγμή της ζωής σου;

«Υπήρξαν δύο πάρα πολύ πικρές στιγμές αλλά δεν θα ήθελα να αναφερθώ. Με στιγμάτισαν...Όταν πάω να τις θυμηθώ, πονάω πραγματικά».

Είναι αλήθεια ότι αρνείσαι να κάνεις σέξι φωτογραφήσεις την περίοδο της κρίσης;

«Ναι, δεν θέλω. Δεν μου αρέσει πλέον να προκαλώ .Έχω ένα αυτοκίνητο μισοοπεθαμένο. Θα μπορούσα να έχω ένα καλύτερο. Είμαι χορτασμένη από lifestyle που κι εγώ υπηρέτησα. Όταν βλέπω μέσα από τις καινούργιες μου δραστηριότητες ότι υπάρχουν μητέρες που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους, εγώ θα παραμείνω γραφική; Πηγαίνω επάνω από τραπέζια, μαζεύω το φαγητό και το παίρνω, το μοιράζω και δίνω και στο δικό μου παιδί. Μας έκαναν ένα τραπέζι προχθές, με γαρίδες, καλαμάρια, αστακούς και περίσσεψαν... Τους είπα φέρτε αλουμινόχαρτο θα τα πάρω, πρέπει να φάνε κι άλλοι άνθρωποι. Έφυγα με τη σακούλα μου».

Πηγή: full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved