Καλό φθινόπωρο με τα πιο καυτά κορμιά όλων των εποχών
G-Sexy

Καλό φθινόπωρο με τα πιο καυτά κορμιά όλων των εποχών

Μπορεί να μπαίνει το φθινόπωρο, αλλά κάποιες γυναίκες μένουν sexy και αποκαλυπτικές όλο τον χρόνο.

Τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret είναι όμορφα, εντυπωσιακά και σέξι. Τα περισσότερα τα έχουμε δει εκτός από τις πασαρέλες και σε παραλίες της Μυκόνου όπου έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα και έχουν «κόψει ανάσες» στο πέρασμά τους.

Η Andriana Lima είναι από τα πιο διάσημα μοντέλα του γνωστού οίκου μόδας. Παρά το γεγονός ότι είναι 35 χρονών συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Μάλιστα, τον Ιούλιο βρέθηκε στην Μύκονο όπου ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε. Το μοντέλο συνεργάζεται με τον οίκο 16 χρόνια και θεωρείτε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και όχι άδικα.

Η Alessandra Ambrosio είναι από τα καλύτερα μοντέλα του οίκου και γι’ αυτό τον λόγο οι μετοχές της έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Το μοντέλο ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της μόδας από το 2004 και είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του μόντελινγκ. Μάλιστα, η Μύκονος είναι ο αγαπημένος της προορισμός και έχει βρεθεί στο νησί πολλές φορές.

Η Αμερικανίδα Taylor Hill είναι από τα νεότερα μοντέλα της Victoria’s Secret και ενώ είναι μόλις 20 ετών θεωρείτε πολύ δυνατό χαρτί. Πριν ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, ήταν γυμνάστρια, ενώ τα πρώτα της βήματα στο modeling τα έκανε σε ηλικία 14 ετών με την προτροπή ενός οικογενειακού φύλου.

Η Sara Sampaio έγινε γνωστή μέσα από την εταιρεία Calzedonia όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας. Είναι 25 χρονών και κατάγεται από την Πορτογαλία και έχει αναδειχθεί για πέντε συνεχόμενες χρονιές η «καλύτερη γυναίκα μοντέλο». Οι γονείς της την πίεσαν να τελειώσει το σχολείο, ενώ το 2014 το όνειρό της έγινε πραγματικότητα και έγινε ένα από τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret.

Η Candice Swanepoel δεν ξεχωρίζει μόνο για τις συνεργασίες της στον χώρο της μόδας, αλλά και για την φιλανθρωπική της δράση. Η 27χρονη Αφρικανή το 2010 ξεκίνησε συνεργασία με τον οίκο μόδας ενώ έχει χρόνια συνεργασία με την Vogue της Βραζιλίας, αφού εκεί περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου καθώς είναι η αγαπημένη της πόλη.

Η 27χρονη Behati Prinsloo κατάγεται από τη Νότιο Αφρική και ξεκίνησε την καριέρα της στην Victoria’s Secret το 2008. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να μπει στην λίστα με τα κορυφαία ονόματα της μόδας. Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε συμμετείχε σε μια από τις πιο καυτές φωτογραφήσεις γνωστής εταιρείας με μπικίνι παρέα με την φίλη και συνάδελφό της Candise Swanepoel. Το μοντέλο είναι παντρεμένο με τον τραγουδιστή Adam Levine και έχουν ένα παιδάκι, το οποίο ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτιο.

Η Σουηδέζα Elsa Hosk σε πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικές συνεργασίες με χρυσά συμβόλαια με γνωστούς οίκους όπως Dior, Dolce & Gabbana, H&M , Lilly Pulitzer και Guess. Η 27χρονη καλλονή περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό της Victoria’s Secret το 2011. Μάλιστα, πριν ασχοληθεί με το modeling έπαιζε μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο σε ομάδα της Σουηδίας. Τέλος, το 2015 μπήκε στην χρυσή δεκάδα του οίκου μόδας κάτι που την γέμισε χαρά και αυτοπεποίθηση αφού αυτό ήταν το όνειρό της.

Η Josephine Skiner είναι μόλις 23 χρονών ωστόσο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κάνει σημαντικές συνεργασίες με γνωστούς οίκους μόδας. Η πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία της είναι χωρίς καμία αμφιβολία αυτή με την Victoria’s Secret. Η εξωτική της ομορφιά την καθιέρωσε στην δεκάδα με τα καλύτερα μοντέλα του οίκου. Η Josephine Skiner ανακάλυψε την αγάπη της για την μόδα και την πασαρέλα όταν ήταν 15 χρονών.

Η Martha Hunt είναι ακόμη ένα καυτό «αγγελάκι». Η 27χρονη από τη Βόρεια Καρολίνα μπορεί να μην είναι από τα διασημότερα μοντέλα του οίκου , ωστόσο κατέχει σημαντική θέση. Η πρώτη φορά που περπάτησε στην πασαρέλα για λογαριασμό της Victoria’s Secret το 2013, ενώ μέχρι στιγμής έχει φιγουράρει στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδα όπως «Vogue China» ,«Harper’s Bazaar», «Revuedes Modes» , «Glamour» Γερμανίας και το «Muse».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved