Κατερίνα Βρανά: «Εχω επισκεφτεί expo τσόντας στη Μελβούρνη…»
G-Sexy

Κατερίνα Βρανά: «Εχω επισκεφτεί expo τσόντας στη Μελβούρνη…»

Η Κατερίνα Βρανά είναι η πρώτη Ελληνίδα stand up comedian με καριέρα στο Λονδίνο. Γιατί επέλεξε να ασχοληθεί με το σεξ στην παράσταση της; Πουλάει ως τίτλος; 

«Ολα ξεκίνησαν από ένα ντοκιμαντέρ του ΒΒC. Είμαι φαν του Λούι Θερού, ο οποίος το 2000 έκανε ένα ντοκιμαντέρ για τη βιομηχανία παραγωγής πορνό της Αμερικής. Αποφάσισε μετά από δέκα χρόνια να επισκεφτεί ξανά τα στούντιο ταινιών πορνό για να δει πόσο επηρέασε η δωρεάν παροχή πορνό στο Διαδίκτυο τη βιομηχανία. Αντίκρισε καμένο τόπο, ερειπωμένα στούντιο. Έτσι γύρισε ένα ντοκιμαντέρ για το πώς επηρέασε η δωρεάν πρόσβαση τη βιομηχανία πορνό. Με ιντρίγκαρε ως θέμα. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι μιλούσα πολύ ειλικρινά για το σεξ και αυτό σόκαρε τον κόσμο. Μιλούσα πολύ όμως και έτσι μια φίλη μου το πέταξε «κάν' το επιτέλους παράσταση".

Έκανα έρευνα μήνες. Εχω επισκεφτεί expo τσόντας στη Μελβούρνη. Οι σταρ ηθοποιοί πορνό ταινιών πληρώνονται για να υπογράφουν ομοιώματα αιδοίου και πέους. Παρακολούθησα ομιλίες για την πορνογραφία σε TEDx, διάβασα έρευνες κοινωνιολόγων και ιατρικό, περιοδικά. Το ξέρεις ότι η μανιώδης παρακολούθηση πορνό αλλάζει τη χημεία του εγκεφάλου; Το έψαξα πολύ, πέρασα άπειρη ώρα βλέποντας τκ κατηγορίες πορνογραφικού υλικού σε youporn και Χtube, η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν μπορώ να πάρω σοβαρά τις τσόντες. Μίλησα με τον έφηβο αδελφό μου. Ανακάλυψα ότι η δωρεάν πρόσβαση σε πορνό έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο μη ολόκληρη γενιά αντιλαμβάνεται το σεξ. Διάβασα σε ιατρικές μελέτες ότι το σεξ πλέον απομονώνει τους εφήβους αντί να τους φέρνει κοντά. Είναι αποδεδειγμένο σε μελέτες ότι παθαίνεις κατάθλιψη παρακολουθώντας, μανιωδώς πορνό.

Μια παράσταση που αντιμετωπίζει το θέμα χιουμοριστικά μπορεί να περάσει ένα μήνυση. Πίστευα ότι οι Έλληνες είναι συντηρητικοί και ότι έχουν μια ιδέα ότι το κάνουν καλύτερα απ' όλους. Ο κόσμος, σε πληροφορώ, ενθουσιάζεται και ενδιαφέρεται για το θέμα και, ναι, μετά το τέλος της παράστασης έρχονται ακομπλεξάριστοι να μου διηγηθούν τις προσωπικές τους περίεργες ιστορίες. Οι πιο ακομπλεξάριστοι είναι οι άντρες γύρω στα 60, όλοι λένε: "Έπρεπε να με έβλεπες στα νιάτα μου". Πάντως, μιλάω για το σε ολόκληρα λεπτά. Το "About sex" δεν είναι χυδαίο. Είναι, απλά, πολύ επεξηγηματικό» τόνισε στο πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved