Σοκάρουν οι καταγγελίες από πρώην μέλος των Pussycat Dolls
G-Sexy

Σοκάρουν οι καταγγελίες από πρώην μέλος των Pussycat Dolls

Βιτρίνα κυκλώματος πορνείας ήταν οι Pussycat Dolls, όπως καταγγέλλει πρώην μέλος τους, η οποία ισχυρίζεται ότι αναγκάστηκε να σπάσει το συμβόλαιο εκατομμυρίων που είχε υπογράψει για να γλιτώσει.

Η Κάγια Τζόουνς υποστηρίζει ότι οι τραγουδίστριες του γυναικείου συγκροτήματος που έκανε διάσημη τη Νικόλ Σέρζινγκερ ήταν αναγκασμένες να κοιμούνται με διευθυντικά στελέχη της μουσικής βιομηχανίας και η εταιρία τους τις εκβίαζε για να μη μιλήσουν.

«Δεν ήμουν σε γυναικείο συγκρότημα αλλά σε κύκλωμα πορνείας και απλά τύχαινε να τραγουδάμε και να είμαστε διάσημες» αναφέρει στο πρώτο μήνυμα μιας σειράς σοκαριστικών αναρτήσεων στο twitter η 33χρονη Τζόουνς, η οποία υπήρξε μέλος των Pussycat Dolls από το 2003 έως το 2005.

«Για να είσαι μέλος μιας ομάδας, πρέπει να παίζεις ομαδικά, γεγονός που σήμαινε ότι έπρεπε να κοιμάσαι με οποιονδήποτε σου έλεγαν» ισχυρίζεται η τραγουδίστρια, προσθέτοντας όπως αναφέρει η espresso, ότι η δισκογραφική εταιρία τους το χρησιμοποιούσε ως μοχλό πίεσης για να μην ανοίξουν το στόμα τους όταν τις έδιωχναν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved