Η Αλίκη, ο καυγάς του Κωνσταντίνου και ο μεθυσμένος ηθοποιός
Back To the Future

Η Αλίκη, ο καυγάς του Κωνσταντίνου και ο μεθυσμένος ηθοποιός

Ο Νίκος Χατζηκώστας ήταν η πιο cult φιγούρα της Αθήνας τη δεκαετία του '80. Ιδιοκτήτης του Paesano, του περίφημου ethnic ρεστοράν της Κυψέλης, το οποίο βρισκόταν επί της οδού Φωκίωνος Νέγρη και στο οποίο διασκέδαζε η υψηλή κοινωνία της πρωτεύουσας. Πελάτες του ήταν τα πιο γνωστά ονόματα της showbiz και της πολιτικής.

«Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ερχόταν συχνά. Επέλεγε ένα συγκεκριμένο τραπεζάκι στο βάθος του μαγαζιού και καθόταν με την παρέα του. Ο Στάθης Ψάλτης φορώντας σχεδόν πάντα σκούρα γυαλιά ηλίου, ακόμη και τη νύχτα, ερχόταν με την Καίτη Φίνου». Η Αλίκη Βουγιουκλάκη -όπως λέει- ήταν μια ψυχρή επαγγελματίας. Δεν εμφανιζόταν πουθενά, αν δεν είχε λόγο και φωτογράφους. Τη συνόδευε εκείνη την εποχή ο Κώστας Σπυρόπουλος. «Ο Στράτος Διονυσίου ερχόταν με την τραγουδίστρια Μαρίνα Βλαχάκη. Η παραγγελία, πάντα η ίδια: ένα μπουκάλι ουίσκι. Βαρύς τύπος, αλλά ωραίος. Ο Γιώργος Φούντας και η σύζυγός του ήταν πελάτες, ο Θανάσης Βέγγος που ήταν πραγματικά υπερκινητικός και η γυναίκα του μου έλεγε πως ούτε στο σπίτι δεν ησύχαζε, αλλά και πολιτικοί όπως ο Γεώργιος Αβέρωφ και ο Κωστής Στεφανόπουλος με τον οποίο κατέβηκα σε κάποιες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής, αλλά μετά το μετάνιωσα. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ήταν τακτικός πελάτης και καλός φίλος. Την πρώτη φορά που ήρθε τσακωθήκαμε, επειδή δεν υπήρχε τραπέζι ελεύθερο για να καθίσει με την τότε συνοδό του, την Τέτη Σχοινάκη. Μετά γίναμε φίλοι» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

Ο μεθυσμένος ηθοποιός

Ωστόσο, διακριτικά περιγράφει καταστάσεις για πρόσωπα που δεν θέλει να «αποκαθηλώσει». «Γνωστή ηθοποιός και καταπληκτική χορεύτρια ερχόταν συχνά με νεαρούς συνοδούς και καθόταν πάντα στο πατάρι για να μην τη δει ο τότε σύζυγός της, πολύ γνωστός και από την τηλεόραση, που ήταν επίσης πελάτης. Επίσης δημοφιλής ηθοποιός του παλιού κινηματογράφου ερχόταν στο μαγαζί μεθυσμένος και έκανε φασαρίες και όλο τον πετούσα έξω.»

«Μια πολύ ευγενική και σεμνή ηθοποιός ήταν ζευγάρι με έναν ψηλό ηθοποιό που για χάρη του οι γυναίκες ήθελαν να αυτοκτονήσουν. Και αυτή το ίδιο, μου το είχε εξομολογηθεί πως είχε κάνει απόπειρα μετά τον χωρισμό τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved