Γάμοι στα… κρυφά!
Back To the Future

Γάμοι στα… κρυφά!

Τελικά αν το θέλεις, όσο... celebrity και να είσαι μπορείς να απολαύσεις τις ωραίες στιγμές της ζωής σου και να μην σε πάρει κανένας γραμμή. Ούτε καν οι παπαράτσι που σε κυνηγούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Υπάρχουν σταρς που θέλουν αυτές οι στιγμές ευτυχίας να παραμείνουν προσωπικές, χωρίς γύρω τους να στηθεί ένα «πανηγύρι» δημοσιότητας. Πρόσφατο παράδειγμα; Το ζεύγος Κούνις -Κούτσερ. Στις 4 Ιουλίου, την ημέρα που οι ΗΠΑ γιόρταζαν την Ημέρα Ανεξαρτησίας, οι δύο ηθοποιοί γιόρτασαν τη δική τους... δέσμευση. Κάτω από άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά εκ των υστέρων, παντρεύτηκαν στον «Κρυφό Κήπο», στο ράντσο «Πάρις» του Όακ Γκλεν στην Καλιφόρνια. Στην τελετή παραβρέθηκαν οι συγγενείς τους και ελάχιστοι φίλοι του ζευγαριού. Η Μίλα και ο Άστον είχαν δεσμό από το 2012 και είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο του 2014, ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Γουάιετ. Φωτογραφίες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, όμως από διαρροές έγινε γνωστό ότι η τελετή, η οποία έγινε σε εξωτερικό χώρο, ακολουθήθηκε από μεγάλο πάρτι, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα.
Ένας από τους γάμους που εύκολα θα χαρακτηρίζονταν «top secret» ήταν αυτός της Κειτ Γουίνσλετ με τον Τεντ Ρόκενρολ. Η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» και ο ανιψιός του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον παντρεύτηκαν το 2012 στη Νέα Υόρκη και μέχρι την τελευταίο στιγμή δεν το είχαν αποκαλύψει ούτε στους γονείς τους! Από τους ελάχιστους που το γνώριζαν ήταν ο επιστήθιος φίλος της Κέιτ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.
Τα... βουνά πήραν για τον γάμο τους ο Ράιαν Ρέινολντς και η Μπλεικ Λάιβλι. Ο πρώην σύζυγος της Σκάρλετ Γιόχανσον και η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» παντρεύτηκαν το 2012 σε ορεινό θέρετρο στη Νότια Καρολίνα, παρουσία ελάχιστων συγγενών και φίλων. Ακόμα και μετά τον γάμο τους πέρασε κάποιο διάστημα μέχρι να επιβεβαιώσουν ότι παντρεύτηκαν.
Μόλις έναν μήνα μετρούσε η σχέση της Ζόι Σαλντάνο και του Ιταλού καλλιτέχνη Μάρκο Περέγκο όταν αποφάσισαν να παντρευτούν. Η τελετή έγινε το 2012 στο Λονδίνο υπό άκρα μυστικότητα, με την ανακοίνωση του γάμου της πρωταγωνίστριας του «Άβαταρ» και της σειράς ταινιών «Σταρ Τρεκ» να πέφτει σαν «βόμβα».
Με συνοπτικές διαδικασίες κατέληξαν σε έναν «αθόρυβο» γάμο ο Ντανιέλ Κρεγκ και η Ρέιτσελ Βάις. Ο «Τζέιμς Μποντ» και η διάσημη ηθοποιός ξεκίνησαν τη σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2010, για να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2015 σε μια πριβέ τελετή στη Νέα Υόρκη, στο σπίτι ενός φίλου τους. Εκεί παραβρέθηκαν μόλις τέσσερα άτομα, τα δύο παιδιά των σταρ από προηγούμενες σχέσεις τους και δυο φίλοι τους, που είχαν τον ρόλο του μάρτυρα του γάμου!
Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved