Αγγελόπουλος: Η ρατσιστική επίθεση και ο έρωτας με την Αννούλα
Back To the Future

Αγγελόπουλος: Η ρατσιστική επίθεση και ο έρωτας με την Αννούλα

Το  1983, ο Μανώλης Αγγελόπουλος εμφανίστηκε στον Λυκαβηττό. 

Στο θέατρο δεν έπεφτε καρφίτσα. Η συναυλία διοργανώθηκε από το περιοδικό «ΝΤΕΦΙ» που στήριζε το λαϊκό τραγούδι. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Χάρις Αλεξίου και ο Δημήτρης Μητροπάνος. Το μουσικό γεγονός καλύφθηκε από την κρατική τηλεόραση, που είχε αλλάξει ηγεσία και είχε σταματήσει τον «μουσικό αποκλεισμό» του τραγουδιστή. Ανάμεσα στο πλήθος ήταν και ο τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος, που παρά τα αρνητικά σχόλια δεν δίστασε να πάει να ακούσει τον «τσιγγάνο». Ο Αγγελόπουλος τον χαιρέτησε προσωπικά από το μικρόφωνο και ο κόσμο» τον χειροκρότησε. Παρά τη μεγάλη επιτυχία, μετά τη συναυλία, ο Αγγελόπουλο» δέχτηκε επίθεση από δημοσιογράφους αλλά και ανθρώπους του πνεύματος, που τον χαρακτήρισαν «τουρκόγυφτο» και «τσιφτετελιστη».

Ο Φρέντυ Γερμανό» έκανε λόγο για «δασύτριχο και δασύλαλο βάρδο», ενώ οπτικό αλαλούμ στον Λυκαβηττό», όπου τα πράγματα «ξεπέρασαν κάθε όριο μουσική» χυδαιότητα»». Παρά τα προσβλητικά σχόλια, ο Μανώλη» Αγγελόπουλοι αντέδρασε με τη γνωστή νηφαλιότητα. Δεν απάντησε σε κανένα...

Ο έρωτας με την Αννούλα

Γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε την Αννούλα Βασιλείου, στη δισκογραφική της Columbia όπου έκανε δοκιμαστικά για να γίνει τραγουδίστρια.

Παντρεύτηκαν και άρχισαν να δουλεύουν μαζί στα νυχτερινά κέντρα. Ο κόσμος τους λάτρευε. Απέκτησαν τρία παιδία, τον Ηλία, τη Μαρία και τον Στάθη. «Ο Μανώλης έκανε πάντα αυτό που ήθελε», έχει πει η Αννούλα σε συνέντευξη τη». «Ήταν ψυχούλα, απονήρευτος, και μια καρδιά γεμάτη αγάπη. Μου είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και δεν μου χαλούσε χατίρι ποτέ. Με δυσκόλεψε πάρα πολύ η μάνα του που δεν με ήθελε γιατί δεν ήμουν τσιγγάνα, αλλά ο Μανώλης δεν άκουγε κανέναν. Με λάτρευε και πήγε ενάντια σε όλα. Πέρασα πολύ δύσκολα, έφαγα πολύ ψυχολογικό πόλεμο από τη μάνα του, αλλά εκείνο» ήταν πάντα δίπλα μου.

Ο Θεός να τη συγχωρέσει, εγώ ακόμα και την τελευταία στιγμή που ξεψυχούσε πήγα και την είδα γιατί ήταν η μάνα του άντρα που αγάπησα!».

- Γιατί χωρίσατε, ύστερα από 13 χρόνια συμβίωση» και αγάπη»;

«Αυτό ποτέ δεν το είπα. Είναι όμως κάτι που με πονάει. Μπήκε ο διάολος ανάμεσά μας. Ήμουν μόνο 27 χρόνων όταν χωρίσαμε με τον Μανώλη. Ήταν ένα λάθος-και δικό μου και δικό του- στο οποίο έπρεπε να κάνουμε και οι δύο πίσω για να σώσουμε το σπίτι μας. Δεν ξέρω τι τον είχε πιάσει, εγώ έκανα πολλές προσπάθειες για να τον σώσω αυτόν τον γάμο. Μέχρι και τα πόδια του πήγα και του τα φίλησα. Δεν ήθελε. Εκείνος έλεγε "τι θα πει ο κόσμο»;". Μετά από πολλά χρονιά, το μετάνιωσε. Ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε "θέλω να τα φτιάξουμε πάλι, θέλω να είμαστε μαζί". Του είπα: "Εγώ δεν παντρεύτηκα, Μανώλη. Εσύ παντρεύτηκες. Ξεμπέρδεψε και έλα εδώ να τα πούμε και να τα κουβεντιάσουμε". Ύστερα από λίγους μήνες τον έπιασε το πνευμονικό οίδημα και τον χάσαμε. Μέχρι και τις τελευταίες του στιγμές ζητούσε τη γυναίκα του, την Αννούλα. Εγώ πήγα και τον είδα... στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που τον είδα έτσι σε αυτά τα χάλια. Πάγωσε η καρδιά μου, έκλαιγα πολλές μέρες για τον Μανώλη μου. Μετά από λίγες μέρες τον χάσαμε. Αυτό ήταν το γραφτό μα» μάλλον..," μόνο ο θεό» το ξέρει» τόνισε στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved