Φίλιππος Παπαθεοδώρου: Η Μαρινέλλα, ο Βοσκόπουλος και οι αναμνήσεις…
Back To the Future

Φίλιππος Παπαθεοδώρου: Η Μαρινέλλα, ο Βοσκόπουλος και οι αναμνήσεις…

Υπήρξε παραγωγός της Μαρινέλλας για πάρα πολλά χρόνια και σίγουρα ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου έχει πολλά να θυμηθεί από τη συνεργασία τους αυτή.

«Ντίβα ήταν, αλλά εμείς ήμασταν από την ίδια γειτονιά στη Θεσσαλονίκη, μαζί μεγαλώσαμε. Οι καλλιτέχνες έχουν ιδιοτροπίες και ανασφάλειες . Από το 1971 μέχρι το 1988 που έφυγα από την Polygram και πήγα στην ΕΜΙ κάναμε περίπου είκοσι άλμπουμ» είπε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε:

«Εκτός από τα τρία άλμπουμ με τον Χατζή, εκείνα που ξεχώρισαν ήταν η "Αλβανία" με τον Γιώργο Κατσαρό και δύο άλμπουμ με το Γιώργο Χατζηνάσιο: "Η Μαρινέλλα του σήμερα" και "Για σένα τον άγνωστο".
Οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη. 'Το τρανζίστορ", "Έχεις λίγα χρόνια", "Σήμερα", "Καμιά φορά", "Η αγάπη μας", "Πρώτη μου φορά", "Καρδούλα μου δεν σε μαλώνω", "Είσαι ποτάμι", "Μπορεί", "Παρ' το φεγγάρι και κάνω βέρα μου", "Ντρίγκι, Ντρίγκι μάνα μου", "Ποτέ να μη χαθείς απ' τη ζωή μου", "Ξέρω πως δεν θα 'ρθεις ξανά", για να αναφέρω μερικές από αυτές.

Ωστόσο, όλες αυτές οι επιτυχίες είχαν να κάνουν με τις εμφανίσεις της Μαρινέλλας στα κοσμικά κέντρα τύπου "Νεράιδα". Εκεί την άκουγαν μεγάλοι. Δεν την άκουγε η νεολαία. Μέχρι που έγινε η συνεργασία με τον Χατζή και το "Ρεσιτάλ" και ήρθαν τα πάνω κάτω.

Τον Βοσκόπουλο τον γνώρισα όταν παντρεύτηκε τη Μαρινέλλα. Από έρωτα μεγάλο. Μόλις χώρισαν κλείστηκε στην καμπάνα του στον 'Αστέρα". Πριν από τον Κώστα Χατζή η Μαρινέλλα ήταν η βεντέτα της "Νεράιδας" και των "Δειλινών". Μετά μπήκε στην Πλάκα και τη λάτρεψε η νεολαία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved