Δείτε πασίγνωστη ηθοποιό στο ντεμπούτο της στις Οικογενειακές Ιστορίες
Back To the Future

Δείτε πασίγνωστη ηθοποιό στο ντεμπούτο της στις Οικογενειακές Ιστορίες

Ομολογούμε ότι εμείς αλλού γνωρίζαμε μέχρι σήμερα ότι έχει κάνει το ντεμπούτο της. Σε πολυσυζητημένο σήριαλ του Antenna. Όσο ζει κανείς όμως τελικά μαθαίνει. 

Κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Γι' αυτό και δεν ξαφνιαστήκαμε ιδιαίτερα όταν είδαμε αυτό το επεισόδιο από την γνωστή εκπομπή του Alpha "Οικογενειακές Ιστορίες" (στις οποίες δεν πρωταγωνιστούσαν γνωστοί ηθοποιοί αλλά απλοί άνθρωποι που περνούσαν από καστ) και διαπιστώσαμε οτι το πρόσωπο της 17χρονης πρωταγωνίστριας "Άννας Καλφοπούλου" ήταν τελικά γνωστό.

Κι αυτό γιατί δεν είναι άλλη από την πολύ γνωστή σήμερα, Βίκυ Κάβουρα, άγνωστη τότε και στα πρώτα της βήματα σε ένα από τα πολύ επιτυχημένα επεισόδια της σειράς αυτής που μάλιστα έχει ξεπεράσει και τα 630.000 views στο Youtube.

Η νεαρή Βίκυ, εξίσου όμορφη με τη Βίκυ του σήμερα αλλά και αρκετά διαφορετική σε κάποια σημεία, παίζει μια 17χρονη που ζει με τη μητέρα της -ο πατέρας της έχει εξαφανιστεί όταν ήταν ακόμα μικρή- και μένει έγκυος από το αγόρι της.

Μάνα και κόρη συγκρούονται άσχημα καθώς η μαμά δεν θέλει να αφήσει την κόρη της να κρατήσει το παιδί και να μπει σε αυτή την διαδικασία από τόσο μικρή ενώ η πιτσιρίκα δεν χωνεύει με τίποτα τον νέο σύντροφο της μητέρας της.

Απολαύστε την νεαρή Βίκυ αρκετά χρόνια πριν στο ξεκίνημά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved