Αννούλα Βασιλείου: «Έπεσε στα πόδια του Αγγελόπουλου για να μην χωρίσουμε»
Back To the Future

Αννούλα Βασιλείου: «Έπεσε στα πόδια του Αγγελόπουλου για να μην χωρίσουμε»

Η Αννούλα Βασιλείου ερωτεύτηκε τον Μανώλη Αγγελόπουλο με όλη την δύναμη της ψυχής της.

Μπορεί η οικογένειά του να μην την ήθελε επειδή δεν ήταν Τσιγγάνα, αλλά οι δυο τους πήγανε κόντρα σε όλους και όλα.

«Ήμουν ένα κοριτσάκι και τον αγάπησα με όλη την αφέλεια της ψυχής μου. Στα μάτια τα δικά μου δεν είδα τον Μανώλη Αγγελόπουλο, τη φίρμα. Προτού τον γνωρίσω μου άρεσε ως τραγουδιστής, αλλά, όταν τον συνάντησα στην Columbia, ενθουσιάστηκα. Καθαρός, όμορφος, σαν να με ήξερε χρόνια, μου μίλησε εγκάρδια και αμέσως με μάγεψε. Άκουγα που τον έλεγαν «ο γύφτος τραγουδιστής», αλλά, όταν τον είδα μπροστά μου, διαπίστωσα πως ήταν ένα αρχοντόπουλο» είπε σε καθημερινή εφημερίδα η τραγουδίστρια

Είναι αλήθεια ότι η πεθερά σου δεν σε ήθελε μέχρι το τέλος της ζωής της;
Δεν με ήθελε, γιατί δεν ήμουν Τσιγγάνα και, όταν παντρεύτηκα -αφού ήδη είχα κάνει δύο παιδιά, τον Ηλία και τον Στάθη-, ήρθε στον γάμο μου και την ώρα που με χαιρετούσε μου είπε: «Εσένα εγώ θα σε χωρίσω». Και τα δεκατρία χρόνια που έμεινα με τον Μανώλη η μάνα του δεν αγκάλιασε πότε τα παιδιά μου. Παρόλο που είχα κάνει και τρίτο παιδί -την κόρη μου, τη Μαρία-, αυτή συνέχιζε να είναι αντίθετη στη σχέση μου με τον γιο της. Οταν χωρίσαμε, μου έσκισε τις φωτογραφίες, τα ρούχα μου, ό,τι δισκάκια είχα τα έσπασε. Ωστόσο στα τελευταία της, που ήταν άρρωστη, κι ενώ με τον Αγγελόπουλο είχαμε χωρίσει, με κάλεσε ο Μανώλης να πάω στο σπίτι να τη δω. Πήγα με τον Στάθη και τη μάνα μου. Μόλις με είδε, μου είπε στα τσιγγάνικα να της δώσω νερό και μου ζήτησε να τη φιλήσω. Το έκανα και έπειτα από δύο ώρες πέθανε.

Ο Μανώλης πώς αντιδρούσε σε αυτή τη στάση της μητέρας του απέναντί σου;
Συνέχεια τσακωνόταν με τη μάνα του και μια φορά έδωσε μια μπουνιά στο κρύσταλλο μιας πόρτας του σπιτιού της, έκοψε το χέρι του και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Οταν έγινε καλά, ζήτησε από τον Κώστα Βίρβο να γράψει ένα στίχο για τη σχέση μας. Του είπε: «Γράψε κάτι για την Αννούλα να το ακούσει η μάνα, μπας και την ψήσω». Ετσι, γράφτηκε το τραγούδι «μάνα μου, γλυκιά μανούλα, αγαπάω την Αννούλα». Υπήρξαν κι άλλα κομμάτια για τη σχέση μας από διάφορους συνθέτες, αλλά και από τον Μανώλη.
Οπως τα «Αγαπώ ένα κορίτσι που 'χει μάτια γαλανά», «Θα παντρευτούμε, αγάπη μου, να σκάσουν οι εχθροί μας», «Θέλουνε δεν θέλουνε, εμείς θα παντρευτούμε». Επίσης γράφτηκε κι ένα τραγούδι που λέω εγώ και αναφέρεται στην αγάπη μου για τον Μανώλη. «Σ' όλο τον κόσμο θα το πως πως τον Τσιγγάνο αγαπώ, η χρυσή του η καρδιά κι η φωνή του η γλυκιά με έχουν ξελογιάσει. Ας το μάθει πια ο κόσμος και η κοινωνία όλη, μάνα μου, εγώ θα πάρω τον Τσιγγάνο τον Μανώλη».

Τελικά η πεθερά σου ήταν αυτή που σε χώρισε από τον Μανώλη;
Ηταν κι αυτή...

Εννοείς ότι μπήκε και τρίτο πρόσωπο ανάμεσά σας;
Εεε...

Κατάλαβα. Μήπως ήταν η γυναίκα που τελικά παντρεύτηκε έπειτα από σένα.
Οχι.

Εχω ακούσει ότι έπεσες στα γόνατα του Μανώλη για να μη χωρίσετε.
Ναι, του αγκάλιασα τα πόδια του και του είπα: «Μανώλη μου, δεν θέλω να χωρίσουμε». Αλλά δεν ήταν το τυχερό μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved