Τι απέγιναν οι νικητές των talent shows – Ποιοι κάνουν καριέρα και ποιοι όχι;
Back To the Future

Τι απέγιναν οι νικητές των talent shows – Ποιοι κάνουν καριέρα και ποιοι όχι;

Την ώρα που στο νέο Χ Factor συνωστίζονται πολλά παιδιά για μια καριέρα, οι περισσότεροι από τους προκάτοχους τους έχουν ήδη εξαφανιστεί. Τι απέγιναν οι νικητές των talent shows – Ποιοι κάνουν καριέρα και ποιοι όχι;

Fame story 1 (2001)

Νικητής του πρώτου talent show στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης αναδείχθηκε ο Νότης Χριστοδούλου. Μετά από κάποιες προσπάθειες να εισβάλει στο χώρο της εγχώριας βιομηχανίας θεάματος αποσύρθηκε γρήγορα. Δισκογραφικά έκανε μόνο μία δουλειά, ενώ σύντομα τον κέρδισε η τηλεόραση, με τελευταία του συμμετοχή αυτή στο πρώτο «Δέστε τους». Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με αυτό που έχει σπουδάσει, τη διακόσμηση, αλλά και με τη φωτογραφία, που είναι και η μεγάλη του αγάπη.

Fame story 2 (2004)

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Καλομοίρα, η οποία 4 χρόνια αργότερα στη Εurovision του 2008, χάρισε στην Ελλάδα την τρίτη θέση στο διαγωνισμό. Σήμερα έχει αποσυρθεί και αυτή και ζει μόνιμα στην Αμερική με το σύζυγο της Γιώργο και τα δίδυμα τους, ενώ περιμένει και το τρίτο της παιδί.

Super Idol (2004)

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου ήταν ο νικητής του πρώτου talent show του Mega. Μετά το τέλος του «Super Idol» έκανε με επιτυχία τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα με τη βοήθεια του Ηλία Ψινάκη, αλλά στην πορεία χάθηκε. Σήμερα, βρίσκεται στην Κύπρο, όπου συνεχίζει να τραγουδά.

Fame story 3 (2005)

Ο Περικλής Στεργιανούδης όσο πανικό προκάλεσε με τη νίκη του τόσο αθόρυβα χάθηκε από τη δημοσιότητα. Μέχρι και στην εκπομπή της Έλλης Στάη είχε πάει καλεσμένος, αλλά τα τελευταία χρόνια τα ίχνη του χάθηκαν. Πριν από λίγο καιρό είχε εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη. Στον ίδιο κύκλο ήταν ο Γιώργος Λιανός, που συνεχίζει να ασχολείται και με το τραγούδι αλλά και την τηλεόραση, η Νάνσυ Αλεξιάδη, που τραγουδά σε επαρχιακά μαγαζιά, και η Ελένη Χατζίδου, που άργησε πολύ να κάνει καριέρα, καθώς η επιτυχία ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα με το «Χειρότερα». Μεγάλος κερδισμένος, όπως αποδείχθηκε, ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πλέον θεωρείται ένα από τα πρώτα ονόματα της πίστας.

Fame story 4 (2006)

Ο νικητής του τέταρτου «Fame story»,Λεωνίδας Μπαλάφας, πήρε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο μετά το τέλος του σόου. Περπάτησε κι εξακολουθεί να ακολουθεί με ιδιαίτερη επιτυχία πιο εναλλακτικά μονοπάτια, επιλέγοντας να εμφανίζεται σε μικρές μουσικές σκηνές. Η εμφάνιση του, μάλιστα, σήμερα δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του 2006. Στον ίδιο κύκλο συμμετείχαν η Χριστίνα Κολέτσα και η Μαρία Ιακώβου.

Dream show1 (2006)

Τη συγκεκριμένη χρονιά ο Alpha αποφασίζει να χτυπήσει στα ίσια τον ΑΝΤ1 με ένα παρόμοιο show. Mεγάλη νικήτρια ήταν η Αμαλία Αυγουστάκη που με τη βελούδινη φωνή δεν έκανε την καριέρα που θα περίμενε κανείς, αν και μέχρι σήμερα συνεχίζει στο τραγούδι εμφανιζόμενη σε επαρχιακά μαγαζιά.

Dream show 2 (2007)

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τους πλέον πετυχημένους νικητές. Το 2007 αναδείχθηκε νικητής του «Dream show 2» κι έκτοτε η καριέρα του έχει εκτοξευθεί και θεωρείται πρώτο όνομα στην αθηναϊκή νύχτα. Στον ίδιο κύκλο συμμετείχε και ο Δήμος Αναστασιάδης.


X Factor 1 (2009)

Ο Λούκας Γιώρκας ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου κύκλου. Κατάφερε να κάνει καριέρα, ενώ μας εκπροσώπησε με επιτυχία και στη Γιουροβίζιον. Στον ίδιο κύκλο συμμετείχε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που φέτος το καλοκαίρι τραγουδά στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου.


X Factor 2 (2010)

Νικητής του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι αναδείχθηκε ο Σταύρος Μιχαλακάκος, ο οποίος μετά το τέλος του σόου επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο, σε εναλλακτικές μουσικές σκηνές. Την ίδια χρονιά συμμετείχαν ο Νικηφόρος και η Ελευθερία Ελευθερίου.

X Factor 3 (2011)

Ο Χάρης Αντωνίου ήταν ο νικητής στον τρίτο κύκλο. Ήταν η ήρεμη δύναμη του σόου και τελειώνοντας επέστρεψε στην Κύπρο. Σήμερα ζει στη Νέα Υόρκη, όπου ασχολείται με το τραγούδι.

Greek Idol 2 (2011)

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος ήταν ο νικητής. Έκτοτε δεν έχουμε μάθει για εκείνον κάτι νεότερο επαγγελματικά. Στον ίδιο κύκλο συμμετείχε η Μαλού Κυριακόπουλου, η οποία τον τελευταίο καιρό γνωρίζει μεγάλη επιτυχία συμμετέχοντας στην καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Μαζωνάκη.


The Voice 1 (2014)

Νικήτρια του πρώτου κύκλου του The Voice του ΑΝΤ1 αναδείχθηκε η Mαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία μας εκπροσώπησε -χωρίς επιτυχία- στη Γιουροβίζιον. Σήμερα έχει επιστρέψει μόνιμα στην Κύπρο, όπου τραγουδά.


The Voice 2 (2015)

Ο Κώστας Αγέρης ήταν ο νικητής του δεύτερου κύκλου. Πλέον κάνει τα πρώτα του δισκογραφικά βήματα με τη στήριξη του Αντώνη Ρέμου, ενώ εμφανίζεται και σε νυχτερινά κέντρα.


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved