Πού χάθηκε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου;
Back To the Future

Πού χάθηκε η Καλλιόπη Ευαγγελίδου;

Η συμμετοχή σε μια παιδική σχολική γιορτή ανέδειξε το υποκριτικό ταλέντο της μικρής, η οποία γοητευμένη κοίταζε τον κόσμο να τη χειροκροτεί με ενθουσιασμό.

Το σημαντικότερο, όμως, ήταν άλλο: είχε κάνει υπερήφανους τους διάσημους γονείς της, την εξαιρετική πρωταγωνίστρια Βίλμα Τσακίρη και τον σπουδαίο ηθοποιό Γιάννη Ευαγγελίδη, οι οποίοι μεγάλωσαν την κόρη και τον γιο τους με απέραντη αγάπη. Στο σπίτι τους η τέχνη ήταν πανταχού παρούσα, όπως και οι σελίδες των ρόλων, τα σενάρια και τα βιβλία μεγάλων θεατρικών συγγραφέων που η Καλλιόπη Ευαγγελίδου άγγιζε με τα παιδικά δάχτυλά της και έκανε όνειρα. Μαγεμένη από το σανίδι, τις φωτεινές μαρκίζες, τους ρόλους, τις πρόβες, τους θιάσους και τα «μπράβο» του κοινού, δεν προέβαλε καμία αντίσταση όταν η υποκριτική την τράβηξε στον κόσμο του θεάματος.


Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της ηθοποιού έγινε το 2005 στην κωμική σειρά «Μπερδέματα», με συμπρωταγωνιστές τον Θανάση Ευθυμιάδη και τον Γιάννη Ζουγανέλη, κάτι που δεν ισχύει όμως και για το θέατρο, όπου εμφανίζεται κάθε σεζόν σε παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, πόλη στην οποία ζει μόνιμα από το 2002. Η Καλλιόπη Ευαγγελίδη σήμερα, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, εκτός από τη ραδιοφωνική εκπομπή της, το θέατρο και την ενασχόληση με τα κοινά, σπουδάζει στη Σχολή Καλών Τεχνών στο τμήμα Θεάτρου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, όπου πέρασε με κατατακτήριες εξετάσεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved