Πού χάθηκε ο Θεόφιλος Βανδώρος;
Back To the Future

Πού χάθηκε ο Θεόφιλος Βανδώρος;

O Θεόφιλος Βανδώρος, γιος του σημαντικού ηθοποιού Νίκου Βανδώρου

μεγάλωσε στην άλλοτε καλλιτεχνική γειτονιά της οδού Αγίου Μελετίου και Πατησίων, στο κέντρο της πρωτεύουσας, και η μητέρα του Αγγελική ήταν χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου. Στη σχολή χορού που διατηρούσε, μία από τις μαθήτριές της ήταν η μικρή -τότε- Μαρία Μπεκατώρου.

Ο πρωταγωνιστής και η αδελφή του Μαίρη μεγάλωσαν σε μια οικογένεια με αρχές, αγάπη για τη ζωή, την ελευθερία και τις τέχνες, κι έτσι εκείνος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και η αδελφή του έγινε χορεύτρια-χορογράφος, όπως η elegant μητέρα της, που έφυγε από τη ζωή το 2001. «Ποτέ δεν ξέχασα τη συμβουλή του πατέρα μου: "Αντε, παιδί μου, προχώρα. Να γίνεις καλύτερος από εμένα" μου είχε πει» δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα ο 56χρονος σήμερα ηθοποιός. «Πέρυσι χρειάστηκε να τον αντικαταστήσω για λίγες ημέρες στην παράσταση "Οίκος Ευγηρίας", στο θέατρο Ορφέας, επειδή πονούσε το γόνατό του. Το έκανα κι αυτό!» λέει και γελάει.

«Αν τύχει, δεν θα πω όχι σε έναν γάμο» σχολιάζει με ειλικρίνεια. Τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του ήταν πριν από 12 χρόνια, το 2004, στη σειρά «S1ngles», και, όπως λέει, δεν βιάζεται να επιστρέψει στα στούντιο, αν είναι να μην πληρώνεται! Στο θέατρο, όμως, αποθεώνεται κάθε σεζόν από κοινό και κριτικούς. Πέρυσι υποδύθηκε τον Ίωνα Δραγούμη στο έργο «Πηνελόπη Δέλτα», που γέμιζε ασφυκτικά το Ορφέας κι έτσι θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν, με τον πρωταγωνιστή να εμφανίζεται και σε μια δεύτερη παράσταση, κωμική αυτή τη φορά, τον τίτλο της οποίας θα ανακοινώσει σύντομα.

Το 2010 ο ηθοποιός μετακόμισε στην Αυστραλία, με όνειρα για μια νέα καριέρα. Ξεκίνησε πουλώντας αθλητικές φόρμες, μέχρι να προσαρμοστεί στη μακρινή ήπειρο, και κατόπιν βρήκε τον δρόμο του ως καθηγητής υποκριτικής σε ομογενείς αλλά και Αυστραλούς. Συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις, μέχρι που τα βέλη του έρωτα τον χτύπησαν βαθιά στην καρδιά. «Ερωτεύτηκα πολύ μια Αυστραλέζα και αποφάσισα να την παντρευτώ. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα συνεννόησης, γιατί μιλάω άνετα τρεις γλώσσες, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Λίγο πριν από τον γάμο, όμως, όλα διαλύθηκαν κι έτσι γύρισα στην Ελλάδα. Παρόλο που ξεκίνησα εκεί μια νέα ζωή με υψηλές οικονομικές αποδοχές, δεν με χωρούσε ο τόπος, κυρίως συναισθηματικά, μετά το άδοξο τέλος της σχέσης μου» εξομολογήθηκε ο Θεόφιλος Βανδώρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved