Η ειλικρίνεια Έλληνα πρωταγωνιστή: «Έκανα «λαδιά» στην γυναίκα μου με μια φίλη της»
Back To the Future

Η ειλικρίνεια Έλληνα πρωταγωνιστή: «Έκανα «λαδιά» στην γυναίκα μου με μια φίλη της»

Ήταν από τους ωραίους ηθοποιούς της γενιάς του και είχε αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Έχει κάνει τρεις γάμους, αλλά σήμερα ζει μόνος του.

«Ο πρώτος γάμος έγινε ενώ είχαν παντρευτεί τα αδέλφια μου και ήμουν μόνος. Γνώρισα μια κοπέλα, άξιζε τον κόπο και αποφασίσαμε να παντρευτούμε. Εδώ έκανα τη λαδιά μου. Αποκτήσαμε ένα ωραίο κοριτσάκι, τη Μαριντίνα (Μαρία έλεγαν την μητέρα μου και Κωνσταντίνο τον πατέρα μου) και περνούσαμε ωραία. Ήταν πολύ έξυπνη γυναίκα, δούλευε σε μια εταιρία που έκανε μακέτες, όπου μια φορά, μια και μοναδική, έκανα τη λαδιά και δυστυχώς το έμαθε. Υπήρξα κι εγώ , βέβαια, ωμά ειλικρινής. Με ρώτησε και της το είπα και μάλιστα τη λαδιά την έκανα με μια φιλενάδα της. Μέχρι τότε ήμασταν αγαπημένοι. Μου είπε «χωρίζουμε» κι εγώ τη ρώτησα «για ένα σφάλμα;». Το κακό είναι πως την κόρη μου την είδα μόνο μια φορά πριν από πολλά χρόνια , καθηγήτρια ούσα. Όπως, έμαθα, παντρεύτηκε , έχει κάνει κόρη, η οποία έχει αποκτήσει κι εκείνη παιδάκι. Δηλαδή, έχω δισέγγονο αυτή τη στιγμή. Η Γιολάντα-έτσι έλεγαν τη γυναίκα μου-την κράτησε μακριά μου και δεν μου το συγχώρεσε ποτέ. Ύστερα από χρόνια παντρεύτηκε έναν πολύ ωραίο άνθρωπο» αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Ερρίκος Μπριόλας και συνέχισε: «Μετά ήρθε η Φωφώ, μια χωρισμένη με δυο παιδιά. Τα λάτρευα τα παιδιά της κι εκείνα με αγαπούσαν. Ήταν μεγαλύτερη μου, γι’ αυτό κι εγώ δίνω συμβουλή πάντα στ’ αγόρια να κοιτούν η σύντροφός τους να είναι 5-6 χρόνια πιο μεγάλη, όχι μικρότερη. Το πιο δυνατό συναίσθημα για μια γυναίκα είναι η μητρότητα και μια μεγαλύτερη, αν ερωτευτεί έναν μικρότερό της, χωρίς να το καταλαβαίνει δίνει πολλή στοργή και ο γάμος είναι ευτυχισμένος. Δυστυχώς τα παιδιά της είχαν γεννηθεί στην Αμερική και όταν έφτασαν 17-18 χρονών έπρεπε να επιστρέψουν εκεί για να μη χάσουν την υπηκοότητά τους. Έτσι, πήγε και η μητέρα τους. Εγώ τι να έκανα στην Αμερική; Είχα καριέρα εδώ. Έμαθα, με λύπη, πως ο γιος της πήγε στο πολεμικό ναυτικό και ως τουρίστας επισκέφθηκε τις Ινδίες. Έπεσαν πιστολιές , η μια τον βρήκε και πέθανε. Όταν το έμαθα, τρελάθηκα».

Τέλος, ο Ερρίκος Μπριόλας είπε για την τρίτη γυναίκα του: «Και πέρασαν τα χρόνια και γνώρισα την Νατάσα-Σούλα τη φωνάζαμε- όταν πάντρεψα την ξαδέλφη της. Κάναμε μια σχέση και προχωρήσαμε σε γάμο. Χωρίσαμε αλλά δεν πήραμε διαζύγιο. Έχω να τη δω 20 χρόνια και όπως μου λένε δεν έχει αλλάξει καθόλου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved