Θυμάστε τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο; Δείτε που ζει και εργάζεται σήμερα
Back To the Future

Θυμάστε τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο; Δείτε που ζει και εργάζεται σήμερα

Ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Η ζωή μας μια βόλτα».

Στην συνέχεια συμμετείχε και σε άλλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες. Στο απόγειο της καριέρας του αποφάσισε να πάει στην Γερμανία και ν’ ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή και την καριέρα του.

««Δούλευα ασταμάτητα πάνω από 20 χρόνια, είχα πήξει και ένιωθα την ανάγκη να φύγω από όλα. Το πώς συνέλαβα την ιδέα έχει πλάκα. Ένα βράδυ είχε έρθει σπίτι μου μια συνάδελφος και φίλη. Βλέπαμε στις ειδήσεις την κρίση που εξελισσόταν ιλιγγιωδώς. Εντελώς στον χαβαλέ αναρωτιόμαστε πού πρέπει να μεταναστεύσουμε. Γύρω στις 3 το πρωί, η φίλη μου έφυγε, εγώ ξάπλωσα και άρχισα να σκέφτομαι την ιδέα του φευγιού. Γιατί όχι; Γιατί είναι μόνο όνειρο, κουβέντα της πλάκας; Μέτρησα τα υπέρ και τα κατά. Τότε ήμουν 39 χρόνων, είπα, λοιπόν, αν δεν το κάνω τώρα, δεν θα έχω τις αντοχές να το κάνω ποτέ» εξομολογείται ο ίδιος για το πώς ελήφθη η απόφαση της μετανάστευσης στη Γερμανία, με τελικό προορισμό το Βερολίνο, μια ευρωπαϊκή πόλη στην οποία πάντα έβρισκε ότι υπερτερεί σε αυτό που λέμε «ωραία ζωή» είπε σε συνέντευξή του. Όταν πήγε στην Γερμανία παρακολούθησε σχολείο για να μάθει την γλώσσα και τους κανόνες της χώρας.
««Ερχόμενος στο Βερολίνο δεν πίστεψα ποτέ ότι θα κάνω καριέρα ως ηθοποιός. Η απόφασή μου να αρχίσω από την αρχή αφορούσε όλα τα επίπεδα. Ήμουν ανοιχτός σε μια εντελώς καινούργια ζωή, όπως και είμαι ακόμα. Δεν κυνηγώ την καριέρα. Μια ζωή με ποιότητα ζητούσα. Είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε ξένο ηθοποιό να ενσωματωθεί στα γερμανικά δεδομένα, κυρίως λόγω γλώσσας. Αλλά υπάρχουν ήδη και πολλοί άνεργοι Γερμανοί ηθοποιοί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved