Καλή Καλό: Η ηθοποιός που ανακάλυψε τον Βουτσά και την Μαρινέλλα
Back To the Future

Καλή Καλό: Η ηθοποιός που ανακάλυψε τον Βουτσά και την Μαρινέλλα

Η Καλή Καλό έχει πολλές επιτυχίες και συνεργασίες στο ενεργητικό της. 

Η ηθοποιός μίλησε στην Freddo και αποκάλυψε πως ανακάλυψε τον Κώστα Βουτσά και την Μαρινέλλα.

Πώς γνωριστήκατε με τον Κώστα Βουτσά;

«Την εποχή εκείνη ήμουν παντρεμένη και ο άντρας μου ήταν επιθεωρητής μεταλλείων. Τον είχαν στείλει τότε στη Θεσσαλονίκη για επιθεώρηση. Και μετακομίσαμε εκεί. Εκεί συνέχισα και το θέατρο. Έψαξα και βρήκα ότι στο στρατιωτικό θέατρο υπήρχε ένα μπουλούκι. Το θέατρο ήταν παρατημένο, σε άθλια κατάσταση. Πάω στον στρατηγό και του ζητάω το θέατρο. Μου λέει; «Αύριο είναι τελευταία παράσταση από το μπουλούκι που παίζει στο θέατρο. Μήπως σας χρειαστεί κάποιος για τους θιάσους σας». Ανάμεσα στους δέκα άγνωστους ανθρώπους ξεχώρισα μία κοπέλα με συμπαθητική φωνή και έναν τσαχπίνη ηθοποιό, που κρατούσε ένα τσιγάρο, έκανε ένα πέρασμα μόνο.Άυτά τα δύο άτομα ήταν η Μαρινέλλα (τότε Κίτσα Παπαδοπούλου) και ο Κώστας Βουτσάς. Το λέω στον σωματάρχη ότι μου κάνουν. Τους ειδοποιεί και συμφωνήσαμε αμέσως για μεροκάματο. Την επόμενη μέρα, αρχίσαμε πρόβες. Ο Βουτσάς κάθισε, η Μαρινέλλα έπειτα από 3-4 πρόβες έφυγε. «Ρε παιδιά, πού είναι η Μαρινέλλα;», ρωτούσα ξανά και ξανά. «Α, έφυγε, γιατί θα τραγουδήσει με τον Καζαντζίδη. Κόλλησε δίπλα του», μου λένε. Δεν με ενδιέφερε όμως τόσο πολύ εμένα η Κίτσα, αλλά ο Κώστας. Αργότερα συνεργάστηκα πολύ με το δίδυμο Μαρινέλλα - Καζαντζίδης σε πολλά θέατρα καιτουρνέ. Τότε έφερα και τον θίασο από την Αθήνα, στον οποίο ήταν ο Τάκης Μηλιάδης, οι αδελφές Στρατηγού και πολλοί άλλοι. Και έτσι ξεκίνησε ο Βουτσάς»

Είχε ταλέντο;

«Πολύ μεγάλο. Κατ' αρχάς χόρευε απίστευτα και πεταγόταν μέχρι τον ουρανό στις φιγούρες. Αποφάσισα λοιπόν να τον βάλω στο πλευρό μου (σχεδόν ως συμπρωταγωνιστή), αν και υπήρχε άτυπη απαγόρευση και εγώ πρώτη έσπασα το εμπάργκο, γιατί ένας πρωταγωνιστής έπρεπε να έχει δίπλα του ένα άλλο μεγάλο όνομα. Και ο Κώστας δεν ήταν τίποτα τότε. Και επειδή ήταν πολύ σωστός και ως χαρακτήρας και ως ηθοποιός, τον κατέβασα στην Αθήνα με διετές συμβόλαιο. Θυμάμαι ότι οι πρόβες απαγορεύονταν να πληρωθούν στους θιάσους. Στον θίασο του «Περοκέ» μου λέει ο Βουτσάς, βουρκωμένος: «Κυρία Καλό, εγώ, όπως ξέρετε, είμαι Θεσσαλονικιός και φτωχαδάκι (τα είχε φτιάξει με τη Στέλλα Στρατηγού πριν αυτή παντρευτεί τον Βοσκόπουλο). Βρήκαμε με τη Στέλλα ένα δωματιάκι πίσω από το «περοκέ» να μένουμε, αλλά δεν έχουμε ούτε κρεβάτι να κοιμηθούμε». Του εξηγούμαι: «Κώστα, θα σου δίνω αυτό το ποσό καθημερινά, συν θα σου επιπλώσω το σπίτι». Και με τον Κώστα γίναμε φιλαράκια. Και είναι ο μοναδικός που το αναγνωρίζει»

Τώρα, πώς ζείτε;

«Ζω με μια σύνταξη κουτσουρεμένη, με την οποία δεν μπορώ να επιβιώσω. Τα Χριστούγεννα, επειδή είμαι εντελώς μόνη μου, θέλησα να κάνω το τραπέζι σε πέντε φίλους. Πήγα στην τράπεζα και είδα ότι μου είχαν κόψει πάλι τη σύνταξη. Γύρισα σπίτι εκνευρισμένη. Δεν μπορούσα να καλέσω κανέναν φίλο. Έτσι ακύρωσα την παραγγελία στον χασάπη και στον μανάβη...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved