Αποκάλυψη μετά από χρόνια! «Η Ρένα Παγκράτη δεν αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων»
Back To the Future

Αποκάλυψη μετά από χρόνια! «Η Ρένα Παγκράτη δεν αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων»

Για την αείμνηστη συνάδελφο της Ρένα Παγκράτη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της πασίγνωστη ηθοποιός αποκαλύπτοντας τον λόγο που την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Έπαιξες με τη Ρένα Παγκράτη, μια αξιαγάπητη και λαοφιλή ηθοποιό που αυτοκτόνησε. Πόσο σου στοίχισε;

«Με τη Ρένα κάναμε παρέα. Οι παρέες και οι φιλίες στο θέατρο διαρκούν όσο η σεζόν και τα γυρίσματα της ταινίας, ίσως όμως με τη Ρένα κάναμε περισσότερη παρέα από όσο διαρκούν συνήθως οι ταινίες. Γιατί ήταν και ο Στάθης τότε που ήμασταν ζευγάρι και η Ρένα είχε μια σχέση τότε», λέει η Καίτη Φίνου στην εφημερίδα Freddo και συνεχίζει:

«Ο θάνατος της δεν με επηρέασε καθόλου, γιατί πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος όσα προβλήματα και να έχει πρέπει και οφείλει να τα ξεπερνάει. Δεν ξέρω το ξαφνικό κλικ πώς γίνεται στον εγκέφαλο. Γιατί εκείνη την ώρα που σε πιάνει να το κάνεις, δεν νομίζω ο εγκέφαλος να λειτουργεί σωστά. Η Ρένα, λοιπόν, αν αυτοκτόνησε εν πλήρει συνειδήσει, το έκανε για την αχαριστία και την απληστία τον ανθρώπων.

Η Ρένα δεν αυτοκτόνησε λόγω οικονομικού προβλήματος, αλλά επειδή δεν είχε εργασία στο θέατρο, που ήταν τι μεγάλη της αγάπη», λέει.

Όσο για το αν έχει ξαναπεράσει στην ίδια η σκέψη της αυτοκτονίας; «Ναι, μου 'χει ξαναπεράσει αυτή η ιδέα. Όμως λέω:άντε και αυτοκτόνησα. Δεν θα κάνω αυτά που θέλω, αλλά αν τελικά δεν σκοτωθώ και μείνω παράλυτη; Να ταλαιπωρώ τους δικούς μου ανθρώπους;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved