Back To the Future

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Θεοφάνους: «Ήμουν 6 χρονών στον πόλεμο, εγώ θυμάμαι…»!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Θεοφάνους σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα παιδικά του χρόνια.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα είχα το πανωσέντονο και το κατωσέντονο. Ευτυχώς που ήταν καλοκαίρι γιατί δεν είχαμε ούτε χρήματα να πάρουμε κουβέρτα. Στα μαγαζιά που δούλευα τότε και το έχω πει επανειλημμένα σαν γλάστρα, εννοώ σαν τραγουδιστής, μαζί με την Ευρυδίκη, με τον Νίκο Νομικό και την Κατερίνα Στανίση. Αχ, πως θα το πω στην τηλεόραση τώρα αυτό το πράγμα... έπαιρνα ποτήρια από το καμαρίνι. Δεν είχαμε ούτε ποτήρια στο σπίτι μας. Θα μου πεις «έκλεβες». Ε, πήρα δυο ποτήρια ρε παιδιά, συγγνώμη.»
Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή ανήκω σε μια γενιά που έζησε τον πόλεμο της Κύπρου το ’74. Ήμουν 6 χρονών στον πόλεμο. Οι πιο μικροί δεν πολυθυμούνται. Εγώ θυμάμαι πολλά πράγματα από τον πόλεμο. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα στον πόλεμο και περνάω και ακόμα. Πέρα από τις φοβίες με τα αεροπλάνα, με τους βομβαρδισμούς και αυτά έχω πρόβλημα με τον θόρυβο. Ήμουν στην Λάρνακα, αλλά πέρασα και στην απέναντι πλευρά μαζί με τον πατέρα μου, τέλοσπάντων, το έζησα πολύ άσχημα αυτό. Οπότε τώρα ακόμα και στα παιδικά πάρτι των παιδιών μου, ξέρουν τα πιτσιρίκια ότι αν έρθουν με ένα μπαλόνι και μια βελόνα θα τιναχτώ στον αέρα, δεν μπορώ. Όταν οδηγάω και βρέχει και έχει βροντές, σταματάω, κλείνω τα αυτιά μου, περιμένω να τελειώσει αυτό και μετά να συνεχίσω. Μου έχει μείνει πολύ αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved