Back To the Future

Μπριόλας: Η απίστευτη ιστορία του ζεν πρεμιέ, οι τρεις γάμοι και η οικογένεια που δεν γνώρισε ποτέ

Gossip-tv Team

Ο Ερρίκος Μπριόλας είναι ένας από τους μεγαλύτερους ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου. Σήμερα ο ηθοποιός ανοίγει την καρδιά του και μιλά για την ζωή του, τους γάμους του, τους έρωτες και την οικογένεια που δεν γνώρισε ποτέ.

Ο ηθοποιός μιλά στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα για τους έρωτές του, το πόσες γυναίκες πέρασαν από την ζωή του και όχι μόνο.

Στις μεγαλύτερες γυναίκες με τις οποίες έκανε σχέση, έψαχνε την μητέρα του που δεν γνώρισε ποτέ, καθώς πέθανε από καρκίνο αφού τον γέννησε.

Έκανε τρεις γάμους. Στον πρώτο του χώρισε επειδή την απάτησε. Είχανε κάνει ένα κοριτσάκι, το οποίο όμως το υιοθέτησε ο δεύτερος σύζυγος της πρώην γυναίκα του και εκείνος δεν είχε καμία επαφή μαζί της. Η κόρη του έγινε καθηγήτρια, έκανε και εκείνη μια κόρη, η οποία επίσης ήταν καθηγήτρια και η εγγονή του γέννησε επίσης μια κορούλα.

Η οικογένεια αυτή είναι άγνωστη για εκείνον. Δεν τις γνώρισε ποτέ αλλά δεν προσπάθησε να τις πλησιάσει γιατί δεν ήθελαν εκείνες να έχουν σχέσεις μαζί του. Του λείπουν πολύ όπως είπε καθώς είναι μόνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved