«Ήξερα τον κρυφό γάμο της Αλίκης. Έγινε στο εκκλησάκι…»
Back To the Future

«Ήξερα τον κρυφό γάμο της Αλίκης. Έγινε στο εκκλησάκι…»

Ακόμα και σήμερα, ο κρυφός γάμος που είχε κάνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο καθώς τότε που έγινε, κανείς δεν το είχε μάθει. Αποκαλύφθηκε πολλά χρόνια αργότερα από την ίδια την Αλίκη και μάλιστα εντελώς τυχαία, όταν η ίδια απλά το ανέφερε σε συνέντευξή της. Σήμερα, αποκαλύπτει αυτόν τον γάμο η τότε στενή της φίλη Ζωή Λάσκαρη η οποία ήταν και από τους λίγους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στην Αλίκη σε αυτή την τόσο όμορφη αλλά μυστική στιγμή της. 

Όταν µιλάς για την Αλίκη έχεις υγρά µάτια.

Το κοριτσάκι µου, το φιλαράκι µου... ∆εν µπορώ να σου περιγράψω πόσο µου λείπει. Τη λάτρευα, τη θαύµαζα, την αγαπούσα.

Θυµάµαι στις αρχές του ’90 που είχαµε πάει µαζί σπίτι της. Σε αγαπούσε κι αυτή...

Αγαπιόµασταν ουσιαστικά και δυνατά. Ήξερε ότι την εκτιµώ, ότι πίστευα πως ήταν η απόλυτη βασίλισσα στον θρόνο της, ότι ήταν ένα πονεµένο κορίτσι που πάλεψε µόνη της, που ήταν ο άντρας της ζωής της, που είχε µια καρδιά µάλαµα. Ένα παιδί ήταν η Αλίκη. Ενα χρυσό, υπέροχο, καλό παιδί που θυσίασε πολλά για να έχει την πρωτιά τόσα χρόνια στον χώρο. ∆εν τη χάρηκε τη ζωή της, αγαπούλα µου. Έτρεχε έναν τρελό µαραθώνιο και στερήθηκε τόσα πολλά. Της τα έλεγα. Προσπαθούσα να την πείσω να κοιτάξει λίγο και την Αλίκη, να της δώσει χρόνο και χώρο να απολαύσει όσα έχασε. Πόσο µου λείπει το Αλικάκι µου... Τι κενό!

Αληθεύει ότι είχατε σκεφτεί να παίξετε µαζί;

Ναι, θα κάναµε τη «Μαρία Στιούαρτ», αλλά δεν προλάβαµε... Μου έλεγε συχνά-πυκνά: «Να έρθεις να γεράσουµε µαζί στο χωριό, στον Θεολόγο». Είχε τέσσερα στρέµµατα δίπλα στο σπίτι της και ήθελε να πάµε να µείνουµε εκεί µε τον Αλέξανδρο µετά από χρόνια... «Είσαι τρελή», της έλεγα, «έλα εσύ στο Πόρτο Ράφτη. ∆εν φεύγω εγώ από κει». Γελάγαµε... Περνούσαµε πολλές ώρες µαζί.

Σου τα έλεγε όλα; ∆εν είχατε καθόλου µυστικά;

Όλα µου τα έλεγε, όπως κι εγώ. Τα πάντα!

Ήξερες για τον κρυφό γάµο τους, Ζωή;

Φυσικά! Έγινε στο εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη, χωρίς να τους πάρει χαµπάρι κανείς. Όταν θέλεις κάτι, αγαπούλα µου, δεν σε βρίσκει κανείς. Μη βλέπεις τώρα που οι δήθεν σταρ παραπονιούνται πως δεν γλιτώνουν από τους παπαράτσι! Αν το θες, δεν σε καταλαβαίνει κανένας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved