Jackie Kennedy: Οι ερωτικές της σχέσεις με τα αδέρφια του Προέδρου αλλά και με stars του Hollywood
Back To the Future

Jackie Kennedy: Οι ερωτικές της σχέσεις με τα αδέρφια του Προέδρου αλλά και με stars του Hollywood

Απίστευτες αποκαλύψεις για την... ερωτική ζωή της Jackie Kennedy και τις σχέσεις της με τα αδέρφια του συζύγου της αλλά και με μεγάλα ονόματα του Hollywood.

Μετά τη δολοφονία του John Kennedy στο Ντάλας τον Νοέμβριο του 1963, η Jackie συνέχισε την… ζωή της και είχε εραστές δύο από τους αδερφούς του Προέδρου αλλά stars του Hollywood όπως ο Marlon Brando ο Peter Cook.

Μετά τον θάνατό της από καρκίνο στα 64 το 1994, έγιναν γνωστές λεπτομέρειες για την παράνομη ερωτική της ζωή με τους Ted και Bobbυ Kennedy που ήταν και οι δύο παντρεμένοι.

Κυβερνητικοί κατάσκοποι πίστευαν ότι περνούσε χρόνο στο κρεβάτι με τον Bobby.

«Φαίνεται να περνά τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο του με την Τζάκι Κένεντι. Ακόμα και αν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, φαίνεται να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου».

Η σχέση της με τον γερουσιαστή Ted Kennedy ήταν πιο παράνομη και σοβαρή. «Πάντα ήμουν ερωτευμένος με την Jackie, από την αρχή», φέρεται να είχε πει σε πρώην βοηθό του. «Όταν πέθανε ο John ήξερα ότι έβλεπε και τον Bobby αλλά αυτό δεν με σταμάτησε. O Bobby δεν μπορούσε να είναι συνέχεια μαζί της".

Marlon Brando, Gregory Peck, William Holden, Frank Sinatra και Peter Cook είναι μερικά από τα ονόματα με τα οποία είχε σχέση.

«Περίμενε να προσπαθήσω να τη ρίξω στο κρεβάτι. Όταν δεν έκανα κίνηση, πήρε τα πράγματα στα χέρια της και έκανε τη μαγική ερώτηση. «Θα ήθελες να μείνεις το βράδυ;» και της είπα «περίμενα πως δεν θα ρωτούσες ποτέ» είχε γράψει ο Marlon Brando έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved