Survivor: Η ζωή τους πριν γίνουν «Διάσημοι»
Back To the Future

Survivor: Η ζωή τους πριν γίνουν «Διάσημοι»

Οι «Διάσημοι» του Survivor ήταν γνωστοί στο ευρύ κοινό πριν την συμμετοχή τους στο παιχνίδι επιβίωσης. 

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο έχουν καταφέρει να μας δείξουν τον πραγματικό εαυτό τους, καθώς η πείνα και οι κακουχίες δεν τους αφήνουν να κρυφτούν.

Πάμε να θυμηθούμε πως έγιναν γνωστοί στον χώρο της showbiz και ποια ήταν τα πρώτα τους βήματα.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει εμφανιστεί σε διάφορα παιχνίδια της τηλεόρασης. Πριν αρκετά χρόνια κόπηκε από το Fame Story 4 αλλά λίγο μετά την γνωρίσαμε από το X-factor. Ποιος δεν θα ξεχάσει την κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους; Στην συνέχεια απέδειξε ότι έχει ταλέντο στον χορό με την συμμετοχή της στο Dancing with the stars.

Μάλιστα, οι φήμες την ήθελαν να έχει σχέση με τον Λούκα Γιώρκα-κάτι που εκείνη δεν το επιβεβαίωσε ποτέ. Στην συνέχεια ήταν ζευγάρι με τον Τζίμυ Σταθοκωστόπουλο και στην συνέχεια με τον Κώστα Πηλαδάκη που αποδείχτηκε ο άντρας της ζωής της.

Η Λάουρα Νάργες ήρθε στην Ελλάδα από την Γερμανία για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Από μικρή είχε ασχοληθεί με τον χορό και πρότυπό της ήταν η Britney Spears. Στα 17 της αποφάσισε να λάβει μέρος στο So you think you can dance και έτσι έμεινε στην Ελλάδα όπου τελείωσε το Λύκειο. Το 2001-2012 ήταν στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη ενώ κέρδισε την τρίτη θέση του Dancing with the stars. Την βλέπαμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και τα τελευταία δυο χρόνια είναι μαζί με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης ή Χάντα –όπως τον λένε οι φίλοι του- ξεκίνησε ως μπάρμαν και στην συνέχεια περπάτησε στις πασαρέλες όπου συνεργάστηκε και με τον Αρμάνι. Στην συνέχεια τον κέρδισε η τηλεόραση συμμετέχοντας σε διάφορες εκπομπές. Πριν τέσσερα χρόνια παντρεύτηκε την Όλγα Πηλιάκη και έχουν δυο παιδιά.

Ο Λάμπρος Χούτος είναι διεθνής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει έναν γιο 7 χρονών και πλέον ασχολείται με το kick boxing και τις πολεμικές τέχνες γενικότερα. Μάλιστα, έχει λάβει μέρος σε ριάλιτι τηλεπαιχνίδι διάσημων στην Ταϊλάνδη όπου η ομάδα του κέρδισε.

Ο 44χρονος σήμερα Γιώργος Χρανιώτης μπορεί να πέρασε στην Γυμναστική Ακαδημία αλλά τον κέρδισε η υποκριτική. Έχει πρωταγωνιστήσει σε θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειά και έγινε γνωστός μέσα από την σειρά «Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο». Είναι από τους ανθρώπους που δεν μιλάνε για την προσωπική του ζωή, με ελάχιστες περιπτώσεις όπως την δήλωση που έκανε ότι έχει συνευρεθεί ταυτόχρονα με τρεις γυναίκες.

Ο Κώστας Κοκκινάκης έχει μια κόρη 16 χρονών. Αυτό δεν ήταν ευρέως γνωστό, αλλά έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο Survivor. Τελείωσε την Γυμναστική Ακαδημία, είναι πολίστας και τώρα είναι στην ομάδα του Υδραϊκού ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως προπονητής. Ο Κώστας Κοκκινάκης ήταν ζευγάρι για πολύ λίγο με την Εριέττα Κούρκουλου και χώρισαν τέσσερις μήνες πριν μπει στο παιχνίδι.

Ο Bo γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία. Στα 13 του επέστρεψε στην Ελλάδα με την μητέρα και την αδελφή του και οι γονείς του χώρισαν έναν χρόνο μετά. Άφησε το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί λόγω συνθηκών έπρεπε να δουλέψει. Το 1992 ξεκίνησε να δουλεύει στην Θεσσαλονίκη ως χορευτής, χορογράφος και ράπερ, ενώ το 1996 αποφάσισε να έρθεις την Αθήνα χωρίς χρήματα και χωρίς να έχει να μείνει κάπου. Την ίδια χρονιά κάνει την εμφάνιση του στην δισκογραφία και συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως ο Γιώργος Αλκαίος.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι ο δεύτερος γιος της τετραμελούς οικογένειας και οι παιδικές του αναμνήσεις είναι γεμάτες με χαρά αλλά και έντονες κόντρες με τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του. Η ερωτική του ζωή ξεκίνησε στα 15 του με μια 26χρονη Ελληνοαυστραλέζα.

Στα 19 του ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο του μόντελινγκ και θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα με διεθνή καριέρα, με αποτέλεσμα οι μετοχές του να έχουν ανέβει πολύ.

Τέλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει ασχοληθεί με τον στίβο. Της αρέσει το σερφ και το pole dancing, αγαπάει την μαγειρική και τα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved