Η Χριστιάνα Μαλισιάνου ζει μακριά από τα φλας των shows της tv
Back To the Future

Η Χριστιάνα Μαλισιάνου ζει μακριά από τα φλας των shows της tv

Καλλίγραμμη, με σπιρτόζικο βλέμμα, λάτρις της γυμναστικής και του χορού, με τηλεοπτική θητεία στο πρώτο glam μουσικό reality της ιδιωτικής τηλεόρασης, το «Fame Story»,

η Χριστιάνα Μαλισιάνου απολαμβάνει πλέον μια ζωή μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, περιστοιχισμένη από αγαπημένους της ανθρώπους, κυρίως έχοντας δίπλα της τα δύο παιδιά της.

Tο όνομά της έμελλε να γίνει ευρέως γνωστό μόλις εντάχθηκε στην ομάδα των καθηγητών του «Fame Story» από τη δεύτερη σεζόν και μετά

Ο απόλυτος... χαμός προκλήθηκε ότανστον τελικό του «Fame Story 2», τον Ιούνιο του 2004, ανέβηκε στη σκηνή και πήρε μέρος στη θεατράλε tango χορογραφία του Φώτη Μεταξόπουλου, ο οποίος ερμήνευσε παράλληλα το «Show must go on» των Queen. Η Χριστιάνα αποθεώθηκε και οι lifestyle εκπομπές δεν σταματούσαν να παίζουν το συγκεκριμένο απόσπασμα του μεγάλου τελικού. Το 2013 αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, να αποκτήσει τον δικό της χώρο εκγύμνασης και ευεξίας. Ετσι, αφού βρήκε το κατάλληλο μέρος, έφτιαξε το γυμναστήριο που έγινε «παλάτι» της, και το οποίο ονόμασε Perform, στη Δροσιά. Δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο, αφού τα είχε πια όλα.

Οσο για την προσωπική ζωή της; Η Χριστιάνα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της espresso, φρόντισε -κι εξακολουθεί να το κάνει- να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο λίγο μετά το τέλος του «Fame Story» απέκτησε το πρώτο της παιδί, τον 11χρονο σήμερα γιό της, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα ήρθε στη ζωή της η κόρη της. Τα παιδιά της είναι ο κόσμος της όλος, είναι οι μεγάλες αγάπες της και ο κυριότερος λόγος για να σηκωθεί το πρωί από το κρεβάτι της. Χώρισε από τον σύζυγό της διακριτικά, όπως ακριβώς παντρεύτηκε, ενώ πρώτη φορά ο φακός τούς είχε απαθανατίσει μαζί μόλις έναν χρόνο νωρίτερα, σε μια βόλτα τους στη Νέα Σμύρνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved