«Η σχέση μου με την Αλίκη ήταν καρμική»
Back To the Future

«Η σχέση μου με την Αλίκη ήταν καρμική»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν βρίσκεται ανάμεσά μας από τις 23 Ιουλίου του 1996 και μόνο οι ταινίες της έχουν απομείνει για να μας θυμίζουν τη λαμπρή καριέρα της.

Ωστόσο, ο βραβευμένος καλλιτέχνης και μαθητής του Γιάννη Τσαρούχη Κώστας Σπυριούνης θυμάται σαν χθες τη γνωριμία τους και το πρώτο της χάδι, όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί.

«Η σχέση μου με την Αλίκη φαντάζει σχεδόν καρμική. Και αυτό γιατί, όταν τη γνώρισα στα οκτώ μου χρόνια, δεν θα μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ή, καλύτερα, να ονειρευτώ ότι κάποιες δεκαετίες μετά θα έπρεπε να τη ζωγραφίσω για τη σειρά γραμματοσήμων με τους αξέχαστους ηθοποιούς που κυκλοφόρησαν από τα ΕΛ.ΤΑ. το 2009!» αποκαλύπτει στην «Espresso» ο ζωγράφος και γυρίζει τον χρόνο στο παρελθόν, στην ημέρα που συνάντησε τη λαμπερή σταρ στο πανέμορφο ψαροχώρι της Εύβοιας, το Μαρμάρι.

«Η αιτία που συνάντησα για πρώτη φορά την Αλίκη ήταν η αγαπημένη μου ξαδέλφη και σπουδαία ηθοποιός του παλιού καλού κινηματογράφου Μαριάννα Κουράκου. Η Μαριάννα διατηρεί ένα πανέμορφο σπίτι στο Μαρμάρι, δίπλα στη θάλασσα. Εκεί, λοιπόν, όταν εγώ ήμουν οκτώ ετών, φιλοξένησε την καλή της φίλη Αλίκη Βουγιουκλάκη, καθώς και τον ηθοποιό Γιώργο Μούτσιο με τη σύζυγό του Δέσποινα Νικολαΐδου. Κανείς δεν γνώριζε το παραμικρό, αλλά το έμαθα! Θυμάμαι ότι “έφαγα” τη μάνα μου να με πάει στο σπίτι της Μαριάννας. Βρισκόμασταν και εμείς εκεί για διακοπές και δεν ήθελα με τίποτα να χάσω την ευκαιρία να δω από κοντά το είδωλο της εποχής. Από τα πολλά, μίλησε τηλεφωνικά η μητέρα μου με τη Μαριάννα και εκείνη της είπε ότι μπορούσα να πάω όποτε ήθελα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved