Λάκης Τζορντανέλλι: Αυτό είναι το κανονικό του όνομα
Back To the Future

Λάκης Τζορντανέλλι: Αυτό είναι το κανονικό του όνομα

Τον χρόνο πίσω γυρνά ο Λάκης Τζορντανέλλι και θυμάται πότε ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο χώρου της μουσικής αλλά και πότε απέκτησε το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο.

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με το τραγούδι;
«Ξεκίνησα από τα 7 μου να παίζω ακορντεόν με παρότρυνση του πατέρα μου και ήμουν η ατραξιόν στις παρέες των γονιών μου. Στα 14 μου άρχισα να τραγουδάω με ένα συγκρότημα που είχαμε φτιάξει. Παίζαμε σε διάφορες εκδηλώσεις των Ελλήνων αλλά και σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της Πόλης, το Club X, που το είχε ένας Ελληνας εφοπλιστής. Εκείνη την εποχή σε αυτό το κλαμπ έκαναν guest εμφανίσεις μεγάλα ονόματα του ξένου τραγουδιού, όπως ο Ανταμό, ο Πεπίνο ντι Κάπρι, ο Λιτλ Τόνι, η Φρανσουάζ Αρντί, ο Τζόνι Χάλιντεϊ με τη Σιλβί Βαρτάν, η Πετούλα Κλαρκ, οι Λος Ματσουκάμπος... Με όλους συνεργάστηκα, αφού βγαίναμε πρώτα εμείς ανοίγοντας το πρόγραμμά τους»

Τότε απέκτησες το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Λάκης Τζορντανέλλι;
«Ναι, το κανονικό μου όνομα είναι Μανόλης Ιορδανόπουλος. Με βάφτισε Τζορντανέλλι ένας φίλος μου, ο Νίκος Ιωαννίδης, επειδή τραγουδούσα πολλά ιταλικά τραγούδια», λέει ο ίδιος στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved