Ζωή Λάσκαρη: Μια ωραία... «Ζωή» μέσα από ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες
Back To the Future

Ζωή Λάσκαρη: Μια ωραία... «Ζωή» μέσα από ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες

Η ωραία του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 73 χρόνων βυθίζοντας στην θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και το κοινό που την ακολουθούσε από τα πρώτα της βήματα στην μεγάλη οθόνη. Η Ζωή Λάσκαρη βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής 18ης Αυγούστου, στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. 

Οι συγγενείς της ανακοίνωσαν μέσω Facebook ότι η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 22 Αυγούστου και ώρα 13:00 από τον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου, της οδού Σκουφά και η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Παράκληση της οικογένειας, αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην Κιβωτό του πατέρα Αντώνιου.

Η Ζωή Λάσκαρη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα της κερδίζοντας τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», το 1959. Το πραγματικό της όνομα είναι Ζωή Κουρούκλη. Έπειτα, είχε την τύχη να συναντήσει τον συμπατριώτη της Γιάννη Δαλιανίδη, αυτός, έκανε τη Ζωή Κουρούκλη, Ζωή Λάσκαρη εμπνευσμένο από την ονομασία ενός Ιταλού ηθοποιού. Ο Γιάννης Δαλιανίδης, της έδωσε και μερικούς από τους πιο γνωστούς ρόλους της καριέρας της, υπογράφοντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη σημαντικότερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ.


15 Photos: Φωτογραφικά στιγμιότυπα μιας σπουδαίας… Ζωής

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved