Δείτε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood
Back To the Future

Δείτε τα μεγαλύτερα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood

Τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Hollywood ξεκινάνε αρκετά χρόνια πριν.

Το γεγονός ότι μια γυναίκα έπρεπε να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις ενός παραγωγού ή ενός σκηνοθέτη δεν είναι μόνο φήμες. Πολλές φορές είναι και η πραγματικότητα. Μάλιστα, όταν εκείνες δεν υπέκυπταν στις σεξουαλικές τους παρενοχλήσεις τότε… έχαναν τον ρόλο!

Μια από αυτές είναι η Τζόαν Κόλινς, η οποία έχασε τον ρόλο της Κλεοπάτρας γιατί αρνήθηκε να κοιμηθεί με τον επικεφαλή του στούντιο. «Είχα δοκιμάσει δυο φορές για το ρόλο της Κλεοπάτρας και ήμουν μια από τις καλύτερες. Με πήγε στο γραφείο του και είπε: «Θέλεις πραγματικά τον ρόλο;» Κι εγώ του είπα: «Ναι, πραγματικά τον θέλω». «Λοιπόν, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι καλή μαζί μου» μου είπε εκείνος. Ήταν ένας θαυμάσιος ευφημισμός τη δεκαετία του ’60 αλλά εγώ δεν μπορούσα να το κάνω. Στην πραγματικότητα φοβήθηκα, ξέσπασα σε κλάματα και έφυγα τρέχοντας από το γραφείο του» είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Το πρώτο όμως σεξουαλικό σκάνδαλο στο Hollywood ήταν στην ταινία «ο Χοντρός και ο Λιγνός» όπου ο κωμικός Ρόσκο έκανε ένα άγριο πάρτι στο Σαν Φρανσκίσκο το 1921 που έληξε με τον θάνατο της ηθοποιού Βιρτζίνια Ρέιπ. Ουρλιάζοντας από τον πόνο από τη σπασμένη ουροδόχο κύστη, κατηγορησε τον Άρμπικλ ως την βίασε. Όταν πέθανε, ο κωμικός κατηγορήθηκε για την δολοφονία, η οποία υποβαθμίστηκε σε ανθρωποκτονία. Μετά από τρεις δίκες ο ηθοποιός αθωώθηκε.

Ο ηθοποιός Έρος Φλιν είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δυο ανήλικων κοριτσιών το 1942. Μάλιτσα, είχε δυο χρόνια σχέση με την 15χρονη τότε Μπέβερλι Άαντλαντ, η οποία είχε πει σε περιοδικό: «Φοβόμουν. Ήταν πολύ δυνατός για μένα. Έκλαψα. Κάποια στιγμή έσκισε το φόρεμα μου. Τότε, με πήρε αγκαλιά και με μετέφερε σε ένα άλλο δωμάτιο. Αυτό που σκεφτόμουν ήταν τι θα πω στη μητέρα μου»

Η Σίρλεϊ Τεμπλ ήταν μόλις 12 ετών όταν παραγωγός της εταιρίας MGM κατέβασε το παντελόνι του και της έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Αυτό συνέβη το 1940 και εκείνη έβαλε τα γέλια σε αυτή την θέα. Τότε, εκείνος την πέταξε έξω από το γραφείο του. Το θετικό για εκείνη ήταν ότι είχε ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρία.

Η Μέριλιν Μονρόε στα απομνημονεύματα της «My story» αποκάλυψε πολλά πράγματα για παραγωγούς και σκηνοθέτες. «Τους γνώρισα όλους. Η αποτυχία ήταν ζωγραφισμένη πάνω τους. Κάποιοι ήταν κακοί και στραβοί. Αλλά αυτοί δεν σου έδιναν ένα ρόλο. Έτσι, κάθισα μαζί τους και τους άκουσα τα ψέματα τους και τα σχέδια τους. Και μπορούσες να δεις το Hollywood μέσα από τα δικά τους μάτια- ένα μπουρ@@ο και μισό»

Άλλο ένα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ήταν η Σαρλίζ Θερόν κατά την διάρκεια μας οντισιόν.

«Μου φάνηκε παράξενο το γεγονός πως η οντισιόν ήταν βράδυ Σαββάτου στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως αυτό να ήταν το φυσιολογικό» είχε πει σε συνέντευξή της το 2005 «Μπήκα μέσα, μου προσέφερε ποτό και σκέφτηκα: «Θεέ μου είναι τόσο χαλαρός» αλλά σύντομα κατάλαβα τι επρόκειτο να γίνει. Και τότε του είπα: «Δεν θα συμβεί. Βρήκες το λάθος κορίτσι φίλε»

Αυτά είναι μερικά από τα σκάνδαλα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αφού υπάρχουν πολλά περισσότερα που τα κορίτσια φοβήθηκαν να μοιραστούν με το κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved