Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Στιγμιότυπα από τα 9 χρόνια σχέσης και η φωτό που δε θέλουν να θυμούνται
Gossip Specials

Μακρυπούλια-Χατζηγιάννης: Στιγμιότυπα από τα 9 χρόνια σχέσης και η φωτό που δε θέλουν να θυμούνται

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι από εκείνα τα ζευγάρια που είδαν τη σχέση τους άπειρες φορές πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και περιοδικά. Εννέα χρόνια μαζί, δεν μπορούν παρά να... γελούν με όλα αυτά... 

Είναι μαζί και αχώριστοι από το 2010. Λίγο καιρό αφότου εκείνος είχε δώσει οριστικά τέλος στη σχέση του με τη Δέσποινα Ολυμπίου και εκείνη άφηνε για πάντα πίσω της το κεφάλαιο Αντώνης Ρέμος το οποίο κράτησε επίσης για αρκετά χρόνια.

Μπορεί δημοσιεύματα κάθε λίγο και λιγάκι να τους ήθελαν να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού, όμως εκείνοι απλά έκλειναν τα αυτιά τους στης Ερινύες και κοιτούσαν αγκαλιασμένοι το μέλλον.

Σε όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, πρέπει να έχουν απαντήσει εκατοντάδες φορές στην ερώτηση "πότε παντρεύεστε;" αφού όλοι, κυρίως οι θαυμαστές τους, ήθελαν να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ζουν το όνειρο! Άλλες τόσες φορές έχουν ερωτηθεί επίσης αν θέλουν να γίνουν γονείς.

Ούτε και σε αυτή την ερώτηση όμως έχουν απαντήσει ποτέ, ούτε σε άλλες που αφορούν στην προσωπική τους ζωή. Τους ενδιαφέρει να ζουν αυτό που μοιράζονται μακριά από όλους και όλα.

Βέβαια, κάτι τέτοιο για δύο δημόσια πρόσωπα όπως είναι η λαμπερή ηθοποιός και ο επιτυχημένος τραγουδοποιός είναι λίγο δύσκολο και γι' αυτό έχουμε γίνει πολλές φορές μάρτυρες του έρωτά τους.

Άλλοτε σε θεατρικές πρεμιέρες, άλλοτε σε σημαντικές καλλιτεχνικές στιγμές του ενός ή του άλλου και άλλοτε απλά σε κάποια έξοδό τους, οι φωτογραφικοί φακοί ήταν εκεί για να απαθανατίσουν το ευτυχισμένο ζευγάρι που συνεχίζει να μοιράζεται τη ζωή του κάτω από την ίδια στέγη.

Ακόμα και τα καλοκαίρια όπου καταφεύγουν στον προσωπικό τους παράδεισο, ένα όμορφο πετρόχτιστο εξοχικό στην Πάρο όπου και απομονώνονται για να απολαύσουν τις διακοπές τους. Όσο για τη φωτογραφία που δεν θέλουν να θυμούνται, δείτε την στην παρακάτω gallery αλλά και το χρονικό του έρωτά τους μέσα από φωτογραφίες, τοποθετημένες σε χρονολογική σειρά από το σήμερα στις αρχές του έρωτά τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved