Τι του λες και τι σου λέει Ντορέττα;
Gossip Cam

Τι του λες και τι σου λέει Ντορέττα;

Δεν είναι στα καλύτερά της η Ντορέττα Παπαδημητρίου αυτήν την περίοδο. Και δεν την αδικούμε. 

Όλο αυτό που συνέβη και συνεχίζεται να συμβαίνει με το Mega και με την ξαφνική -λόγω οικονομικών προβλημάτων- διακοπή της εκπομπής της Καλημερούδια, σίγουρα δεν ήταν και το καλύτερό της.

Γι' αυτό και το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει χάσει το λαμπερό της χαμόγελο και μοιάζει αρκετά προβληματισμένη. Για να είμαστε και δίκαιοι, δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που περνάει. Άλλοι στη θέση της μπορεί να ήταν και χειρότερα.

Πάντως ο συνηθισμένος εαυτός της δεν είναι και αυτό φάνηκε και στα καρέ του φωτογραφικού φακού του Gossip-tv.gr που την πέτυχε στην Γλυφάδα να περπατάει προς το αυτοκίνητό της μιλώντας ασταμάτητα στο κινητό της και αρκετά έντονα. Ήταν δε, τόσο απορροφημένη που χρειάστηκε να φτάσει μπροστά στο αυτοκίνητο για να ξεκινήσει να ψάχνει για τα κλειδιά της στην μεγάλη τσάντα της.

Μη μπορώντας να τα εντοπίσει εύκολα, αφού κρατούσε και πράγματα στα χέρια της, έκανε την οροφή του αυτοκινήτου "τραπεζάκι" ακούμπήσε τον καφέ για να ελευθερώσει καλύτερα τα χέρια της και ψάξε, ψάξε τα βρήκε τελικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved