Λάμπει, έναν μήνα πριν φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της!
Gossip Cam

Λάμπει, έναν μήνα πριν φέρει στον κόσμο τη δεύτερη κόρη της!

Απόλυτη ευτυχία. Αυτό το συναίσθημα βιώνει το τελευταίο διάστημα η Δέσποινα Καμπούρη εν αναμονή του δεύτερου παιδιού της. 

Η γλυκιά διευθύντρια του Mothersblog.gr μπαίνει από μέρα σε μέρα στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και στην κυριολεξία λάμπει. Το βλέπαμε κι εμείς καθημερινά μέχρι που σταμάτησε λόγω της άδειας εγκυμοσύνης αφού πια έχει μπει στην τελική ευθεία για τη γέννηση του μωρού τους.

Το βλέπουμε όμως και στις φωτογραφίες από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της, όπως αυτήν που έκανε κρατώντας από το χέρι την κόρη της Έλενα και πηγαίνοντας στο πάρτι του γιου της Έλλης Κοκκίνου στα Νότια Προάστια την περασμένη εβδομάδα. Εκεί, έξω από τον χώρο του πάρτι την πέτυχε και ο φωτογραφικός φακός του Gossip-tv.gr. Η Δέσποινα πραγματικά ακτινοβολεί. Δεν κρύβεται ρε παιδιά η χαρά τελικά.

Και το δικό μας κορίτσι δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της και την δεύτερη πιτσιρίκα της οικογένειας Ταρασιάδη (γιατί κορίτσι είναι και το δεύτερο παιδί του ερωτευμένου ζευγαριού παρά την επιμονή του περιοδικού Hello να αναγράφει σε όλα τα θέματα που τους αφορούν οτι περιμένουν αγόρι). Πιστέψτε μας γνωρίζουμε καλύτερα και το έχουμε κιόλας γράψει από την αρχή που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της. Με το καλό το κοριτσάκι σας λοιπόν και με ένα πόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved