Χέρι- χέρι με τη γυναίκα της ζωής του!
Gossip Cam

Χέρι- χέρι με τη γυναίκα της ζωής του!

Μέχρι τώρα έλειπε μόνιμα στην Αμερική. Έτσι δεν τον βλέπαμε καθόλου σε κοσμικές εξόδους στην Αθήνα παρά μόνο τις λίγες μέρες που ερχόταν για διακοπές. 

Πλέον όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης μάλλον γύρισε για τα καλά και κυκλοφορεί. Και ο φακός του Gossip-tv.gr τον "έπιασε" με την νούμερο ένα γυναίκα της ζωής του.

Όχι, δεν μιλάμε για τη φημολογούμενη νέα σχέση του, Κατερίνα Θεοχάρη, αλλά για την μία και μοναδική γυναίκα που υπάρχει πάντα στη ζωή του. Και δεν είναι άλλη από τη μητέρα του Εύη Καραγιάννη!

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, μετά το διαζυγιό τους πριν από πολλά χρόνια επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι' αυτό και έχουμε πολύ καιρό να τη δούμε. Μέρα δεν πέρασε από πάνω της πάντως. Μαμά και γιος, που έχουν τεράστια αδυναμία ο ένας στον άλλο, βγήκαν για μεσημεριανό φαγητό και κουβεντούλα στην Αθερίνα στην Κηφισιά.

Απόλυτα χαλαροί και συνεχώς χαμογελαστοί έδειχναν να απολαμβάνουν πλήρως το μεσημέρι τους και το φαγητό τους. Πολύτιμες στιγμές που τους είχαν λείψει όλα αυτά τα χρόνια που ο Άνθιμος είχε μετακομίσει στην άλλη άκρη της γης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved