Ένα βράδυ, δύο lοοκ! Μέχρι και κραγιόν άλλαξε!
Gossip Cam

Ένα βράδυ, δύο lοοκ! Μέχρι και κραγιόν άλλαξε!

Οι περισσότερες celebrities "παιδεύονται" να κάνουν μια σούπερ chic εμφάνιση που θα συζητηθεί σε ένα μεγάλο event. Εκείνη έκανε δύο διαφορετικές την ίδια βραδιά και αβίαστα! 

Σίγουρα η Βίκυ Καγιά έχει συνηθίσει από την εκπληκτική πορεία της στο modeling τόσα χρόνια να μεταμορφώνεται γρήγορα και να αλλάζει ρούχα ακόμα γρηγορότερα. Αν έχετε βρεθεί έστω και μια φορά ή έχετε δει βίντεο από backstage σε επιδείξεις μόδας σίγουρα καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Αλλά αυτό διαφέρει από την καθημερινότητα. Eξάλλου στα παρασκήνια μιας επίδειξης περιμένουν υπ' ατμόν στιλίστες-μακιγιέρ και κομμωτές για να ετοιμάσουν το μοντέλο για την επόμενη εμφάνιση με το ρούχο που έχει σειρά και το ανάλογο look. Μαθημένη σε αυτά η πάντα σικάτη Βίκυ τη Δευτέρα το βράδυ είχε να πάει σε δύο events. Την επίδειξη των MiRo και το πάρτι εβδομαδιαίου περιοδικού. Η απόσταση ανάμεσα στα δύο events γύρω στα 3 τετράγωνα, όμως η Βίκυ κατάφερε να κάνει δύο εντελώς διαφορετικές στυλιστικά εμφανίσεις.

Δεν άλλαξε μόνο φόρεμα, παλτό και μαντεύουμε και παπούτσια, άλλαξε ακόμα και το κραγιόν της επιλέγοντας στη δεύτερη εμφάνισή της ένα πολύ πιο σκούρο και έντονο από αυτό που φόρεσε στο fashion event. Κράτησε ίδια simple ίσια τα μαλλιά της και το πάντα λαμπερό της χαμόγελο. Εσάς ποιο από τα δύο look σας αρέσει πιο πολύ;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved