Οικογενειακό Πάσχα στη Ρώμη!
Gossip Cam

Οικογενειακό Πάσχα στη Ρώμη!

Τα αγόρια τους μεγάλωσαν πια (ο μεγαλύτερος κοντεύει τα 14) και πλέον είναι η καλύτερη παρέα στα ταξίδια. 

Πια μικροί αλλά και μεγάλοι πραγματικά απολαμβάνουν το ίδιο να βρίσκονται όλοι μαζί στο εξωτερικό και οι οικογενειακές αποδράσεις αποκτούν άλλη χάρη.

Πόσο μάλλον που συνήθως ο μπαμπάς Γιώργος Τσαλίκης αυτές τις μέρες έχει εμφανίσεις σε μαγαζί και υποχρεώσεις και έτσι δεν τους δίνεται συχνά η ευκαιρία, όταν και τα παιδιά έχουν διακοπές να μπορεί κι εκείνος να φύγουν οικογενειακά εκτός Ελλάδος. Φέτος όμως ήταν η χρονιά τους.

Ο μπαμπάς Γιώργος ολοκλήρωσε τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στο Caramella πριν από το Πάσχα και ξέροντας πως δεν έχει υποχρεώσεις αυτές τις μέρες για πρώτη φορά μετά από χρόνια, έκλεισε το τέλειο οικογενειακό ταξίδι. Ρώμη το Πάσχα!

Ένας υπέροχος προορισμός για όλες τις εποχές αλλά ακόμα περισσότερο την άνοιξη και κυρίως την Πασχαλινή περίοδο. Έτσι τη Μεγάλη Δευτέρα όλη η οικογένεια πέταξε για Ρώμη όπου και θα παραμείνουν μέχρι και μετά την Ημέρα του Πάσχα κάνοντας εκεί Ανάσταση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι πηγαίνει στη Ρώμη, αλλά γνωρίζοντας την πανέμορφη Αιώνια Πόλη στα παιδιά τους, βρήκαν την ευκαιρία να την ξαναγνωρίσουν και οι ίδιοι και να την απολαύσουν όσο και τα παλλικάρια τους. Ως γνήσιοι τουρίστες πέρασαν ήδη από όλα τα πασίγνωστα μνημεία και τουριστικά σημεία της Ρώμης.

Piazza di Spagna, Fontana di Trevi, Pantheon, Collosseo, Castello Sant' Angelo, Άγιο Μάρκο και Βατικανό και έκαναν ότι κάνουμε όλοι στα ταξίδια μας, έβγαλαν ατέλειωτες οικογενειακές φωτογραφίες όλοι μαζί, αλλά και μόνοι τους και ως ζευγάρι που παραμένει φουλ ερωτευμένο μετά από τόσα χρόνια σχέσης και γάμου. Χαρούμενοι σαν μικρά παιδιά και οι ίδιοι.

Κάποιες λίγες δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης στο instagram του. To Gossip-tv.gr όμως εξασφάλισε κι άλλες για τα μάτια σας μόνο... Απολαύστε τους... Γιώργο, Δώρα, Καλό Πάσχα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved