Αυτός ο κούκλος είναι γιος Έλληνα τραγουδιστή!
Gossip Specials

Αυτός ο κούκλος είναι γιος Έλληνα τραγουδιστή!

Θα μπορούσε άνετα να είναι και μοντέλο. Και το έχει κάνει στα 5 του! Σαφώς θα μπορούσε να είναι και τραγουδιστής, αν αποφάσιζε να ακολουθήσει τα βήματα του διάσημου πατέρα του.

Ο 25χρονος Γιώργος όμως τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αν και έκανε μαθήματα, δεν κυνήγησε μια καριέρα στο τραγούδι αλλά επέλεξε να γίνει επιχειρηματίας. Δεν είναι άλλος από τον κούκλο γιο του Τάκη Μπινιάρη.

Ο γιος του γνωστού τραγουδιστή, Γιώργος Μπινιάρης μίλησε σε καθημερινή εφημερίδα και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Δάρδα για τις αναμνήσεις του από τα παιδικά του χρόνια, την επαφή του με τον χώρο της showbiz και τα δικά του όνειρα και αποφάσεις.

«Οι πρώτες μου εμφανίσεις ήταν στον "Πρωινό καφέ" της Ελένης Μενεγάκη, που τη θυμάμαι αμυδρά» αποκαλύπτει ο ωραίος Γιώργος, ο οποίος έχει πάρει μέρος και σε εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου. «Ήταν στο "Άντρες έτοιμοι για όλα", στην εκδοχή για παιδιά, και μάλιστα είχα βγει νικητής» είπε επίσης στη συνέντευξή του αυτή αποκαλύπτοντας ακόμα ότι στα 16 του ξεκίνησε να πηγαίνει σε ωδείο κρυφά από τον πατέρα του μέχρι που εκείνος τον «τσάκωσε»:

«Με αγκάλιασε με αγάπη και μου πρότεινε να το ξανασκεφτώ πιο ώριμα. Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσα, δεν αποκλείω τίποτα όσον αφορά το τραγούδι» είπε ο Γιώργος αφήνοντας για το μέλλον όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σήμερα, μένει σε ένα συγκρότημα κατοικιών δίπλα στη μητέρα του Δήμητρα, που πριν από τέσσερα χρόνια πήρε διαζύγιο από τον γνωστό τραγουδιστή.
Έχει bachelor στα ναυτιλιακά, μιλά ξένες γλώσσες, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Delta Design Equal to Art, με promotion και κατασκευές δώρων για επιχειρήσεις και επαγγελματίες και δηλώνει single... Τον φτήνουμε να μην τον ματιάσουμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved