Τι κάνει η Μπεκατώρου κάθε φορά πριν την πρεμιέρα του YFSF και γιατί...
Gossip Specials

Τι κάνει η Μπεκατώρου κάθε φορά πριν την πρεμιέρα του YFSF και γιατί...

Κάθε φορά που γίνεται το show "Your Face Sounds Familiar" η παρουσιάστριά του, Μαρία Μπεκατώρου έχει μια συνήθεια. Κάτι που κάνει κάθε φορά πριν από την πρεμιέρα και για συγκεκριμένο λόγο. 

Για γούρι θα σκεφτείτε αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε. Είναι και λίγο γούρι αλλά κυρίως είναι κάτι που κάνει ανελιππώς η γλυκιά Μαρία με συγκεκριμένο στόχο. Να σπάσει τον πάγο μεταξύ της ίδιας που είναι και η παρουσιάστρια του show και των celebrities που συμμετέχουν.

Γιατί είναι λογικό ακόμα κι αν γνωρίζεται με κάποιους σίγουρα δεν είναι φίλη με όλους. Και η Μαρία θέλει πριν από την πρειμιέρα να έχουν κάνει παρέα, να γνωρίζονται, έτσι ώστε οι ατάκες να βγαίνουν αβίαστα και έτσι να έχει και καλύτερο αποτέλεσμα στη δουλειά της. Και να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Γι' αυτό και κάθε φορά που ξεκινάει YFSF, η Μαρία Μπεκατώρου βγάζει όλη την ομάδα έξω για φαγητό και κουβεντούλα.

Το έκανε σε όλα τα προηγούμενα shows, το έκανε και φέτος πηγαίνοντας τους φετινούς συμμετέχοντες στο Pasaji, όπου και έφαγαν, γέλασαν πέρασαν τέλεια και οι περισσότεροι -που δεν ξέρουν- μίλησαν για την έξοδο του team του YFSF 3 έτσι απλά. Το gossip-tv.gr όμως γνωρίζει καλά και από πρώτο χέρι τι "έκρυβε" αυτή η έξοδος και ότι κάθε άλλο παρά απλά κοσμική ήταν.

Η επιθυμία και η απόφαση της Μαρίας Μπεκατώρου είναι να έχουν βρει μεταξύ τους κώδικες επικοινωνίας πριν από την πρεμιέρα του show που ξεκινάει την Κυριακή. Και της βγάζουμε και το καπέλο για τον επαγγελματισμό της αυτόν. Δεν ξέρουμε και πολλούς που λειτουργούν έτσι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved